یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
۱۰ |
۲

استوری امیدوار کننده مدیرروابط عمومی پرسپولیس

استوری امیدوار کننده مدیرروابط عمومی پرسپولیس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس دقایقی پیش استوری امیدوار کننده ای را در فضای مجازی منتشر کرد

به گزارش خبرورزشی، به نظر می رسد رضا درویش به اصل خود بازگشته و مثل دو فصل ابتدایی حضورش در پرسپولیس، به دنبال جذب تمام بازیکنان موردنظر سرمربی پرسپولیس است تا خاطرات تلخ فصل اخیر را به فراموشی بسپارد.

بر همین اساس او طی هفته های اخیر مذاکرات خود را با بازیکنان داخلی و خارجی مورد نیاز کارتال آغاز کرده و گویا به نتایج خوبی هم رسیده است.

در همین راستا مصطفی لشگری مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس دقایقی قبل استوری را در فضای مجازی منتشر کرد و نوشت:

«خبرهای خوبی در راه است»

استوری امیدوار کننده مدیرروابط عمومی پرسپولیس

به نظر می رسد مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با انتشار این استوری و نوید از راه رسیدن روزهای خوب، قرار است طی روزهای آینده از بازیکنان جدید پرسپولیس رونمایی کند. هرچند همان طور که پیش تر نوشتیم باشگاه پرسپولیس با توجه به بازی های حساس باقی مانده به شکل رسمی از خریدهایش رونمایی نخواهد کرد و همه چیز را به پایان لیگ موکول می کند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۸
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • کاربرجدید IR ۱۴:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
    دروغ دیگر یا وعده ای پوچ؟؟؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی