یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۱
۱ |
۰
خوش شانس مثل جباری!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی موقت استقلال در شروع کارش در این عرصه با یک خوش شانسی بزرگ روبرو شده است که اگر بتواند از آن استفاده کند، می تواند شروع قدرتمندی داشته باشد.

به گزارش خبرورزشی، با حذف سپاهان از جام حذفی با شکست برابر ملوان، حالا مجتبی جباری این شانس را دارد تا بدون برگزاری بازی با تیم های بزرگ یک جام برای استقلال کسب کند.

استقلال باید در نیمه نهایی جام حذفی با صنعت نفت لیگ یکی بازی کند و در صورت پیروزی در فینال جام حذفی به مصاف برنده بازی گل گهر - ملوان می رود، با این حساب مجتبی جباری شانس ویژه ای دارد که با پیروزی در این ۲ بازی و با انجام فقط ۳ بازی اولین جام دوران مربیگری اش را کسب کند.

هرچند به نظر نمی رسد حتی در صورت قهرمانی در جام حذفی مجتبی جباری فصل بعد روی نیمکت استقلال حضور داشته باشد ولی اینکه او بتواند در یک مقطع کوتاه اولین جام دوران مربیگری اش را کسب کند می تواند بسیار در آینده کاری اش موثر باشد.

مجتبی جباری بعد از برکناری میودراگ بوژوویچ به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شد و حالا این فرصت را دارد تا بتواند با انجام ۳ بازی اولین جام دوران سرمربیگری اش را کسب کند، آن هم در شرایطی که با حذف پرسپولیس، تراکتور و سپاهان این هدف برای آبی ها در دسترس شده است.

اینجا را ببینید: خداداد قد فنونی‌زاده را داشت خیابان را می‌بست؛ قلعه‌نویی باهوش بود که او را کنار گذاشت!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ع ق QA ۰۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    سوال چرا هر جا مولود هست شانس استقلال بلند میشه ؟. بازی شانسه یا کوشش مولود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی