شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰
۰ |
۰
النصر از روی دست پرسپولیس تقلب کرد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه النصر به دلیل پیروزی بزرگ این تیم مقابل الاهلی به هر بازیکن ۱۵۰ هزار ریال سعودی پاداش داد.

به گزارش خبرورزشی، هفته گذشته تیم النصر عربستان موفق شد با نتیجه ۳-۲ الاهلی را در جده شکست دهد و شانس خود برای قهرمانی لیگ روشن را همچنان زنده نگه دارد. بعد از این بازی، بازیکنان تیم النصر در حالی به ریاض برگشتند که باشگاه برای آنها پاداش ویژه و جداگانه را در نظر گرفته بود.

بر اساس اعلام روزنامه الیوم عربستان، هر کدام از بازیکنان تیم النصر ۱۵۰ هزار ریال معادل یک میلیارد و پانصد میلیون تومان دریافت کردند تا با روحیه بیشتر به ادامه لیگ روشن و لیگ نخبگان بپردازند.

النصر دوشنبه (پس فردا) در آزادی مهمان پرسپولیس است و سپس مقابل الاتفاق، الوحده، العروبه و الشباب قرار خواهد گرفت. حساسترین بازی فصل نیز روز پانزدهم فروردین ماه مقابل الهلال برگزار خواهد شد.

بازی النصر با پرسپولیس برای نماینده کشورمان حکم مرگ و زندگی دارد. تیم رونالدو صعود کرده اما پرسپولیس برای صعود باید برد و در خبرها داشتیم باشگاه پرسپولیس برای شارژ روحی بازیکنانش می خواهد بخشی از قراردادها را بپردازد!

اینجا را ببینید: پرسپولیس پولدار به مصاف النصر می رود

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی