سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۰
۲ |
۱

کلوب| استقلال به باختن عادت کرد!

کلوب| استقلال به باختن عادت کرد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حتی خوش‌بین‌ترین هوادار استقلال هم انتظار نتیجه گرفتن یا توقف الهلال را در ذهن نمی پروراند و به یک شکست با حداقل اختلاف هم راضی بود.

شکست‌های متوالی که در نتیجه هم شباهت زیادی به یکدیگر پیدا کرده‌اند (۳ بر صفر) و تیمی که دیگر نه تنها توانایی بسته نگه داشتن دروازه‌اش را حتی برای یک بازی ندارد، بلکه حتی از زدن گل و جبران یکی از گل‌های پرتعداد خورده‌اش هم عاجز شده است.

این استقلال را نه جواد نکونام توانست به ثباتی برساند و نه بختیاری زاده زخم‌هایش را التیام داد و نه فعلا موسیمانه توانسته شوک تاثیر پذیر و بزرگی برای این تیم باشد، این تیم شاید نسبت به بازی‌های گذشته‌اش کمی جسورتر و نترس‌تر شده اما ساده گل خوردن و سخت گل زدن یا هرگز گل نزدن، جزو عادت‌های بدش شده است که برای تغییر آن انگار باید خسارت ها و تلفات بسیاری بدهد تا به مسیر گذشته برگردد.

محمود فخرالحاج| باشگاه خبرنگاران آزاد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • تاجی IR ۲۳:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۵
    ماشاریپوف اصلا بازی نمیکنه ، ۱۰ بازی یک پاس نداده به مهاجما که تک به گلشون کنه...خط حمله استقلال رو ماشاریپوف زده زمین که نه پاس کلیدی میده و توپ هم زیاد لو میده، خود زبیر هم در حد لیک ۱ بازی نکنه و توپی نیست که لو نده و توپگیریش هم ضعیف هست ...وقتی هافبکت ضعیف باشه کلا بازی رو از دست میدی، نیم فصل باید ردشون کنن و یه بازیساز خوب و دفاع راست و یک تمام کننده و یک دفاع آخر خوب بخرن...از وقتی صادقی و سعداوی وارد زمین شدن ، استقلال جون گرفت ... استقلال همیشه وقتی موفق بوده که به تیم امیدش بها داده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی