یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶
۰ |
۰

سرمربی تیم ملی می خواست رقبا را فریب بدهد، برکنارش کردند!

سرمربی تیم ملی می خواست رقبا را فریب بدهد، برکنارش کردند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال فوتبال از راز برکناری ایویچ پرده‌برداری کرد.

به گزارش خبرورزشی، شکست ۷ بر یک تیم ملی فوتبال ایران مقابل آاس‌رم در فاصله یک ماه تا جام جهانی ۹۸ فرانسه منجر به اخراج تومیسلاو ایویچ از هدایت ایران شد و در ادامه نیز تصمیمی جلال طالبی جانشین این مربی نامدار شد و روی نیمکت ایران در جام جهانی نشست.

امیر عابدینی، رئیس سابق فدراسیون فوتبال و مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس به تازگی در گفت‌وگویی پیرامون این ماجرا نیز اظهاراتی را مطرح کرده است.

عابدینی درباره برکناری ایویچ می‌گوید: انصاف نیست ما در قضاوت‌های تاریخی درباره آدم‌ها اشتباه کنیم. من ایویچ را مثال بزنم. اودربازی با رم عملیات فریب رقبا را انجام داد. بازیکنان را جابه‌جا گذاشته بود.مگر ترابیان پستش دفاع وسط بود؟ آمد رقبا را فریب بدهد، برکنارش کردند! اصلا داستان کم‌کاری بازیکنان نبود.بچه‌ها عاشق ایویچ بودند.

بیشتر بخوانید: رییس اسبق فدراسیون فوتبال؛ جای تاج بودم، امیر قلعه نویی را اخراج می کردم!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی