دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
۰ |
۰

ادعای روزنامه اسپانیایی؛ VAR عامل ناکامی رئال!

ادعای روزنامه اسپانیایی؛ VAR عامل ناکامی رئال!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یک رسانه اسپانیایی مدعی شد عامل موفقیت بارسلونا و ناکامی رئال، سیستم کمک داور ویدئویی است.

به گزارش خبرورزشی، «VAR قاتل رئال»، این گزارش امروز (دوشنبه) نشریه آس اسپانیا از امتیازاتی است که کمک داور ویدئویی از مادریدی‌ها گرفته تا بیشترین ضرر را در مسیر قهرمانی لالیگا متحمل شود.

رئال در کورس رقابت با بارسلونا برای قهرمانی لالیگا به خاطر تصمیمات (VAR) ۷ امتیاز از دست داده است.

رئال شب گذشته به مصاف بیلبائو رفت و در این بازی گل وینیسیوس در دقیقه ۷۹ توسط VAR مردود اعلام شد.شاگردان آنچلوتی با گل دقیقه ۳+۹۰ والورده به پیروزی رسید تا امید قهرمانی در لالیگا برایشان زنده بماند.

بارسلونا ۶ هفته به پایان مسابقات فصل لالیگا با کسب ۷۳ امتیاز صدرنشین است و رئال با کسب ۶۹ امتیاز در رده دوم است.

نشریه اسپانیایی می‌نویسد که اگر VAR نبود رئال مادرید اکنون با کسب ۷۶ امتیاز صدرنشین لالیگا بود و بارسلونا بدون کمک این تکنولوژی با ۶۸ امتیاز در رده دوم قرار می‌گرفت.

براساس گزارش آس، بارسلونا بیشترین منفعت را در لالیگا از VAR کرده و رئال بیشترین ضرر را از این سیستم دیده است.

بیشتر بخوانید: رئال در آخرین لحظات به لیگ برگشت/ شلیک والورده، آنچلوتی را نجات داد!

ادعای روزنامه اسپانیایی؛ VAR عامل ناکامی رئال!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی