به گزارش خبرورزشی، شکست النصر در دیدار برابر القادسیه باعث شد شانس این تیم برای کسب عنوان قهرمانی بسیار کم شود.
هواداران النصر بسیار امیدوار بودند تیمشان با توجه به شکست الاتحاد صدرنشین در هفته بیستوهشتم لیگ حرفهای عربستان، با پیروزی برابر القادسیه فاصلهاش را با صدر جدول ردهبندی کمتر کند اما کریستیانو رونالدو و تیمش در این بازی مانند دیدار رفت شکست خوردند.
روزنامه اسپورت عربستان از عصبانیت شدید کریستیانو رونالدو به خاطر این شکست خارج از خانه خبر داد و نوشت: نشانههای عصبانیت و خشم در چهره کریستیانو رونالدو کاملا نمایان بود و او بدون صحبتکردن با هیچ رسانهای زمین بازی را ترک کرد و به رختکن رفت.
پیش از این روزنامه اسپورت عربستان اعلام کرد که کریستیانو رونالدو از تیم کنونی النصر راضی نیست و شرط تمدید قراردادش را جذب بازیکنان بزرگ در تابستان پیش رو اعلام کرده است.
کریستیانو رونالدو تا تابستان سال جاری با النصر قرارداد دارد و به نظر میرسد که ادامه حضورش در این تیم و لیگ حرفهای عربستان قطعی است.
النصر در حال حاضر با ۵۷ امتیاز در رده سوم جدول ردهبندی لیگ عربستان قرار و با تیم صدرنشین الاتحاد هشت امتیاز فاصله دارد.
به نظر میرسد که رونالدو در سومین فصل حضورش در النصر همچنان از دستیابی به جام قهرمانی لیگ عربستان ناکام خواهد ماند.
بیشتر بخوانید: اوبامیانگ قاتل تیم رونالدو شد!