چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷
۲۶ |
۶

وجهه غیر حرفه ای رامین رضاییان؛ VAR برای شما زود بود!

وجهه غیر حرفه ای رامین رضاییان؛  VAR برای شما زود بود!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رامین رضاییان یک بار دیگر نشان داد بازیکنان ایرانی قرار نیست به همین زودی حرفه ای شوند!

به گزارش خبرورزشی، استقلال با پنالتی که رامین رضاییان از مدافع گل گهر گرفت، توانست با ضربه همین بازیکن گل تساوی را برابر رقیب سختکوش سیرجانی به ثمر برساند.

با این حال صحنه ای که حسابی توی ذوق زد، رفتار مدافع راست استقلال حین حرکتی بود که داور هم دست آخر آن را پنالتی اعلام کرد. ارسال رامین به وضوح به دست مدافع گل گهر برخورد کرد و مشخص بود که داور حتی اگر خودش هم صحنه را ندیده باشد، بالاخره با مشورت کمک ها و البته اتاق VAR می تواند تصمیم درست را اتخاذ کند.

با این حال بازیکنی که در دو جام جهانی به میدان رفته و ادعای حرفه ای زندگی کردن و بازی در اروپا و قطر را دارد، پس از ارسالی که به دست بازیکن حریف برخورد کرد، تصمیم گرفت ادامه بازی را رها و به داور اعتراض کند! اتفاقی حیرت انگیز که احتمالا حتی در محلات هم شاهد آن نخواهیم بود اما خب شماره ۱۰ استقلال آن را در بالاترین سطح فوتبال ایران انجام داد!

تا موقعی VAR در فوتبال ایران وجود نداشت، تیم‌ها و هواداران و مدیران و بازیکنان از این موضوع شکوه می کردند و وقتی که نصفه و نیمه آمد، تازه مدت ها طول کشید تا خود داوران به این ساز و کار عادت کنند! حالا هم که این قشر با تکنولوژی جدید در حال آداپته شدن هستند، یکی باید بازیکنان پرادعای فوتبالمان را توجیه کند به بازی شان بپردازند چرا که همه اتفاقات از سوی کمک داور ویدیویی رصد می شود.

اصلا اگه رامین رضاییان آن توپ را که در محوطه جریمه رها شده بود می گرفت و به بازی ادامه می داد، شاید یک گل از جریان بازی به ثمر می رسید اما او در به در دنبال گرفتن پنالتی از وحید کاظمی بود و یک بار دیگر نشان داد آمدن VAR به این فوتبال زود بوده چرا که به حال بازیکنان فرقی ندارد و آن ها فقط دنبال اعتراض هستند!

اینجا را ببینید: گل رامین رضاییان به گل گهر از روی نقطه پنالتی +فیلم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲۲
  • مهران IR ۰۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
    متاسفانه داوران از رضاییان و هوچی بازیهای او میترسند او سعی میکند هم داور را مجاب کند که پنالتی بگیرد و به سایر بازیکنها زور میگوید متاسفانه او ادای متعصب را در می آـورد و داوران با او مماشات میکنند
  • روزگار غریب IR ۰۵:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
    خوب دیگه برانکو هم میشناختش که اون موقع از پرسپولیس انداختش بیرون
  • حمید رضا DE ۰۷:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
    عشقه رامین عشق
  • سید افشین IR ۱۴:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
    سلام وقتی با وی ای آر هم باز سر تیم رو میبورن بازیکن باید اینجوری عصبانی بشه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی