جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹
۲ |
۰

استقلالی ها کی از دست میراث نکونام راحت می شوند؟

استقلالی ها کی از دست میراث نکونام راحت می شوند؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نقل و انتقالات عجیب تابستانی و تفکر ایجاد تفرقه، تنها میراث جواد نکونام در استقلال نبود.

به گزارش خبرورزشی، نیمکت و حتی ساختمان باشگاه استقلال در فصل جاری نفرات متعددی را به خود دیده اما هنوز هم صحبت از جواد نکونام است.

نقل و انتقالات ناموزون تابستانی که تماما زیر نظر سرمربی وقت استقلال و مشاورانش انجام شده بود، اکنون پیامدهایش را نشان می دهد اما صحبت فقط این نیست و بیایید کلیدواژه مشترک تمام سرمربیان پس از نکونام را با هم مرور کنیم؛ یعنی آمادگی جسمانی پایین کل نفرات!

این نقطه ضعفی بود که پیتسو موسیمانه در ابتدای حضورش در استقلال به آن اشاره کرد اما حتی وقفه میان فصل هم برای بهبود آن کافی نبود و یا از عهده کادرفنی آفریقایی خارج بود. سهراب بختیاری زاده هم که در دو مقطع روی نیمکت آبی ها نشست، بارها در خفا و آشکار به این موضوع اشاره کرد اما با توجه به حضور در کوران مسابقات، امکان انجام تمرینات سنگین و اصولی بدنسازی وجود نداشت.

تا اینکه نوبت به میودراگ بوژوویچ رسیده و سرمربی مونته نگرویی هم که تا الان سعی می کرد خلاف مربیان قبلی از ضعف شاگردانش چیزی نگوید، سرانجام دیروز به ستوه آمد و گفت نمی توان با این سطح پایین از آمادگی جسمانی، کاری پیش برد.

تابستان که نسبت به غیبت بدنساز پروازی کادر نکونام هشدار دادیم، متهم شدیم به سیاه نمایی علیه جواد لالیگایی! حالا اما آن تصمیم غلط و سهل انگاری در اردوی پیش فصل، تبعاتش را نشان دهد و به نظر می رسد قرار نیست استقلالی ها به همین راحتی از ارث و میراثی که نکو برایشان گذاشته خلاص شوند.

به یاد بیاورید: به بهانه پیام خداحافظی پسر سسما؛ یادگاری؟ یاد چه گاری؟/ دستیار و کارآموزی که ۴۰ هزار دلار دستمزد می‌گرفت!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • علی اصغر IR ۰۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
    آقای مجتبی جباری کجا مربگری کرده اگر واقعاّ راست میگوید چند دستیار متخصص مثل آقای مظلومی ونوری کمیته تخصصی تشکیل وراهکارهای لازم نقاط قوت وضعف وآنالیزه تیمی که بااو بازی داریم را گوشزد کرده ویارگیری منظم ومن تومن این چند بازی را اینطور هدایت کنید تمام باشگاهی که به مشکل میخورند اینکار را میکنند تا از بحران خارج شوند شما شانس برنده شدن توجام حذفی را دارید نا امید نشوید بزرگان تیم وروانشانسان بیاین روحیه بدهند شما هواداران راهم نا امید کردید بازی رقیب را دیدید امروز پایان بازی داشت شکست میخورد اما حمایت هواداران بر گشت اتحاد پیشکسوتان ودلداری به بازیکنان و....

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی