دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
۰ |
۱

بوژوویچ به دنبال آنالیز قلب النصر

بوژوویچ به دنبال آنالیز قلب النصر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کادرفنی استقلال تهران همچنان دنبال دریافت اطلاعات درباره استفاده از یک بازیکن ویژه در ترکیب امشب النصر عربستان است.

به گزارش خبرورزشی، تیم فوتبال استقلال تهران مقابل النصر عربستان از ساعت ۲۱:۳۰ امشب دوشنبه دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا را در حالی برگزار می‌کند که تساوی بدون گل دو تیم در بازی رفت باعث حفظ انگیزه‌های هر دو تیم برای صعود از این مرحله شده است.

استفانو پیولی سرمربی النصر که در بازی پیشین به چند مهره کلیدی تیمش استراحت داده بود حالا قصد استفاده از تمام ظرفیت خود برای این بازی را دارد.

مارسلو بروزوویچ هافبک کروات بازی‌ساز النصر با پشت سر گذاشتن مصدومیت خود آمادگی لازم برای این بازی را پیدا کرده است.

طبق گزارش «الریاضیه عربستان» بروزوویچ با وجود اینکه تمرینات گروهی کمی را در هفته گذشته با النصر داشته است اما می‌تواند در ترکیب امروز این تیم مقابل استقلال بازی کند.

همین موضوع باعث تحقیق میودراگ بوژوویچ سرمربی استقلال درباره وضعیت مصدومان النصر عربستان شده است تا بتواند اطلاعات دقیقی در خصوص بازی کردن هافبک بازی‌ساز النصر پیدا کند. او در چند روز گذشته تمام اخبار مرتبط با بازیکنان النصر را بررسی کرده است تا بتواند مأمور مهار مستقیم برای این بازیکن در مرکز میدان انتخاب کند.

النصر عربستان برای بازی امروز با استقلال تهران اوتاویو، آیمریک لاپورت و الخبیری را در اختیار ندارد اما سایر نفرات این تیم می‌توانند مقابل استقلال بازی کنند.

بیشتر بخوانید: میودراگ بوژوویچ در ریاض دست رو نکرد! +فیلم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی