دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۰
۵ |
۱

تنها دو قدم تا بام قاره کهن

تراکتور – التعاون؛ تیراختور، بیرقی اوجالاردا ساخلا

تراکتور – التعاون؛ تیراختور، بیرقی اوجالاردا ساخلا
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

تراکتور به عنوان تنها نماینده باقیمانده کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا  در تبریز برای پیروزی قاطعانه و کسب مجوز صعود به نیمه نهایی وارد زمین می شود....

به گزارش خبرورزشی، در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، تراکتور در تبریز میزبان التعاون عربستان است.  تنها دو قدم تا بام قاره کهن....

شناسنامه بازی

بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا

سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

ساعت ۱۹:۳۰

ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز

نکات بازی

*/ تراکتور به عنوان صدرنشین لیگ برتر تنها نماینده فوتبال ایران در سطح دو آسیا است و امید بسیاری برای قهرمانی دارد. سپاهان دیگر نماینده ما در این فصل لیگ قهرمانان آسیا بود که در دور گروهی با اختلاف میلیمتری نتوانست جواز صعود بگیرد.

*/ در مرحله یک هشتم نهایی،  شاگردان دراگان اسکوچیچ ابتدا در منامه الخالدیه بحرین را ۲-۱ بردند اما در بازی برگشت و همین ورزشگاه کار خود را سخت کردند و بازی ۳-۳ شد. حالا پرشورها امیدوارند با تجربه آن اتفاقات تیم محبوبشان با پیروزی قاطع در تبریز در همین بازی رفت کار را یکسره کند.

*/ التعاون عربستان در لیگ داخلی خود شرایط چندان مناسبی ندارد. زردپوشان شهر بریده عربستان با کسب ۳۱ امتیاز از ۲۳ بازی و با ۲۳ امتیاز کمتر از تیم صدرنشین، در رتبه هشتم لیگ حرفه‌ای عربستان قرار گرفته‌اند. در مقام مقایسه، تراکتور از ۲۱ بازی ۴۵ امتیاز دارد و با یک امتیاز برتری نسبت به سپاهان صدرنشین لیگ برتر است.

*/ التعاون تیمی پرافتخار در عربستان محسوب نمی‌شود و فقط یک قهرمانی در دسته یک را دارد و هرگز موفق به فتح لیگ برتر این کشور نشده، اما تراکتور با قدمت چند دهه ای از پرطرفدارترین تیم های ایران و آسیاست که بارها نایب قهرمان لیگ برتر شده و سابقه حضور در سطح اول قاره را هم دارد.

*/ دروازه‌بان اصلی التعاون میلسون برزیلی غایب است. جیروتو هم بازی قبل اخراج شده و محروم است اما تراکتور خوشبختانه مصدوم و محروم ندارد

*/  موسی بارو، مهاجم خطرناک التعاون ستاره این تیم است و باید دید این بازیکن گران قیمت موفق به اذیت کردن خط دفاعی تی‌تی‌ها خواهد شد یا نه. در تراکتور هم که ستاره های ملی پوشی چون بیرانوند، شجاع، ترابی و باتجربه هایی چون نادری، آلوز، اشترکالی در کنار فوق ستاره این فصل آسیا یعنی حسین زاده حضور دارند.

*/ علاوه بر حضور پرشور هواداران تراکتوری که ورزشگاه بزرگ تبریز را پر می کنند، باتوجه به برگزاری بازی پس از اذان مغرب و افطار، هوای سرد تبریز هم می‌تواند یک چالش جدی برای نماینده سعودی باشد.

اینجا را ببینید: سرمربی التعاون: مهم صعود است نه تعداد گل‌های زده/ برای بازی برگشت، لباس گرم بیاورید!

*/ تراکتور پیش از این دو بار از تیم‌های عربستانی در تبریز میزبانی کرده که فقط مقابل الاتحاد برنده بوده و باید دید پس از مدت زمانی طولانی در میزبانی از نماینده عربستان سعودی موفق به کسب برد خواهد شد یا نه.

*/ التعاون اگرچه تیم مشهوری نیست، اما تراکتور نباید این تیم را دست کم بگیرد بخصوص اینکه بازی برگشت در عربستان برگزار می‌شود. تراکتور در اوج آمادگی است هرچند این هفته مقابل سپاهان به تساوی رضایت داد، اما هنوز صدرنشین و یکه تاز لیگ برتر و می‌تواند در لیگ نخبگان آسیا هم حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد چه برسد به لیگ سطح دو آسیا.

*/ برنده این مسابقه در مرحله نیمه نهایی با برنده دیدار شباب الاهلی و شارجه امارات بازی خواهد کرد. شباب الاهلی در حال حاضر صدرنشین ادنوک لیگ امارات است و شارجه دوم! و البته همه می دانیم سردار آزمون ستاره شباب الاهلی چه علاقه ای به تراکتور دارد!

*/ در لیگ قهرمانان آسیا امیرحسین حسین زاده با زدن ۷ گل و ارسال ۶ پاس گل، صدرنشین هر دو جدول مهم انفرادی است و سردار آزمون با پیراهن شباب الاهلی با ۶ گل در تعقیب او! البته سردار تنها ۲ پاس گل دارد و در جدول موثرترین بازیکن فاصله زیادی با ستاره تراکتور دارد.

تراکتور – التعاون؛ تیراختور، بیرقی اوجالاردا ساخلا

*/ جالب اینکه به فاصله درست ۲۴ ساعت، نمایندگان ایران و عربستان به عنوان دو غول غرب آسیا در دو سطح اول و دوم قاره با هم در ایران روبرو می شوند! امروز دوشنبه ۱۳ اسفند در ورزشگاه آزادی و از ساعت ۱۹:۳۰ جدال استقلال و النصر در مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان سوت می خورد و ۲۴ ساعت بعد در تبریز و ورزشگاه یادگار امام تراکتور در مرحله یک‌چهارم نهایی  لیگ قهرمانان آسیا پذیرای التعاون است. هر دو بازی، بازی رفت است و بازی برگشت در عربستان خواهد بود

*/ التعاون با ۳۱ امتیاز در جایگاه هشتم جدول رده‌بندی لیگ حرفه‌ای عربستان فاصله زیادی با تیم‌های بالای جدول پیدا کرده و امکان رسیدن به رتبه فصل قبل، یعنی چهارمی را نخواهد داشت. آن‌ها در جام پادشاهی هم حذف شده و تنها امید به همین جام دارند. اما تراکتور که از جام حذفی کنار رفته، در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا امید قهرمانی است

*/ التعاون در این فصل ۷ مرتبه به مصاف ۳ تیم بزرگ عربستان رفته که ماحصل آن ۵ باخت، یک تساوی و یک برد بوده است. هر ۲ بازی‌ که نباختند، در مصاف با النصر بود! رقیب امروز استقلال!

*/ محمد العبدالی سرمربی موقت التعاون است. او از دیدار رفت با الوکره در دور یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان از کمک‌مربی به سرمربی تغییر پست داد و طی ۶ دیدار اخیر فقط یک شکست برابر الاتفاق داشته است. عبدالی از سال ۲۰۲۱ در باشگاه التعاون فعالیت دارد و یک مرتبه هم در سال ۲۰۲۲ سه بازی سکان‌دار موقت‌ بود. این مرد ۵۱ ساله حالا برابر اسکوچیچ ایستاده است.

تراکتور – التعاون؛ تیراختور، بیرقی اوجالاردا ساخلا

*/ التعاون در لیست خود ۱۰ بازیکن خارجی دارد که همگی از کشورهای آمریکای جنوبی و آفریقا هستند. معروف‌ترین چهره این تیم در خط حمله است، موسی بارو؛ مهاجم گامبیایی سابق تیم‌های آتالانتا و بولونیا که از سال ۲۰۲۳ به عضویت نماینده عربستان درآمده است.

*/ عبدالحمید صابیری، هافبک تیم فیورنتینا که قرضی آمده، مایلسون (دروازه‌بان برزیلی)، آندری جیروتّو (مدافع برزیلی)، اشرف المَهدیوی (هافبک مراکشی فرانسوی)، لوکاس چاوس (هافبک بولیویایی)، فلاویو مِدِیروس (هافبک دفاعی برزیلی)، فیصل فجر (هافبک فرانسوی مراکشی)، روجر مارتینس (مهاجم کلمبیایی) و رنه ریواس (دفاع چپ ونزوئلایی) دیگر خارجی های التعاون هستند که جیروتو به دلیل اخراج مقابل الوکره و مایلسون نمی‌تواند تیمش را در تبریز همراهی کند.

*/ التعاون طی سال‌های ۲۰۱۷  و ۲۰۲۰ در دور گروهی لیگ قهرمانان آسیا در فرمت قبلی  به مصاف استقلال و پرسپولیس رفت که ماحصل آن ۴ شکست متوالی بود. تیم عربستانی اما در سال ۲۰۲۲ و در دور گروهی توانست سپاهان را با سرمربیگری نوید کیا در دیداری که از دقیقه ۱۰ با اخراج عزت الله پورقاز ۱۰ نفره شده بود، ۳ بر صفر ببرد و با مساوی ۱-۱ بازی برگشت، تنها امتیازات را از تیم های ایرانی بگیرد.

*/ التعاون در این فصل از لیگ قهرمانان آسیا، ۵ برد، ۲ تساوی و یک باخت در جریان بازی داشته اما تراکتور ۴ برد و دو مساوی ۳-۳ در دو مرحله قبلی دارد.

اینجا را ببینید: اسکوچیچ: توانایی صعود به مرحله بعدی را داریم/ التعاون تیم قدرتمندی است

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • مهران IR ۲۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۳
    متاسفانه نمیتوانم از تراکتور سازی بعنوان نماینده ایران بگویم متاسفانه تراکتور سازی تیمی متقلب است و مردانگی و سلامت را در ورزش زیر سوال برده است
  • سهند IR ۲۱:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۳
    بازی زیبا و برد تراکتور نه مثل اون تیمه که دروازه اش به توپ بسته شده بود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی