نظرسنجی

انتخاب شما برای قضاوت دربی نهم اسفند، کدام یک از این داوران است؟
دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
۳ |
۳

پشت پرده حمله های مجازی به مدیران پرسپولیس؛ پای نقل و انتقالات در میان است!

پشت پرده حمله های مجازی به مدیران پرسپولیس؛ پای نقل و انتقالات در میان است!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با نزدیک شدن به پایان فصل، بوی نقل و انتقالات به مشام می رسد و در این میان، برخی منتقدین شمشیر را برای ایجاد تغییرات در پرسپولیس از رو بسته اند تا با تغییر احتمالی بتوانند برخی بازیکنان موردنظر خود را به پرسپولیس منتقل کنند

به گزارش خبرورزشی، طی چند هفته اخیر مخالفت و اختلاف برخی افراد با مدیریت باشگاه پرسپولیس و در راس آن ها رضا درویش به اوج خود رسیده است. نفراتی که همواره سعی کرده اند با وارد کردن انتقادهای ریز و درشت و حتی انتشار اخبار دروغین فضا را به سمت و سویی ببرند تا بخش هواداری پرسپولیس در فضای مجازی مواضعی تندتر از این علیه باشگاه و بازیکنان و حتی کادرفنی تیم بگیرد.

در این میان شکی نیست باشگاه در این فصل به هیچ وجه عملکرد دو سال گذشته خود را نداشته و در نقل و انتقالات به نوعی ضعیف تر از دو فصل قبل کار کرده و انتقادهایی که علیه باشگاه صورت می گیرد ماحصل عملکرد ضعیف مدیران در قیاس با فصول گذشته است اما نمی توان از این مورد چشم پوشی کرد که سیاه نمایی برخی منقدین به نیت رسیدن به هدف هایی که دارند در شدن این نقدها و شوراندن هواداران احساسی علیه باشگاه نقش داشته و این واقعیت نباید نادیده گرفته شود.

نفراتی که از مدتها قبل حتی علیه معاون های درویش نیز موضع گرفته و تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا با تغییرات مدیریتی بتوانند برخی بازیکنان موردنظر خود را به پرسپولیس منتقل کنند. آن هم در شرایطی که مدیریت فعلی سد و مانع بلندی برای این قبیل تحرکات محسوب می شود.

در این میان رد پای برخی مشاوران روسای سابق فدراسیون فوتبال و برخی خبرنگاران میدانی حوزه پرسپولیس کاملا در این فضای تیره و تار علیه باشگاه پرسپولیس دیده می شود و باید دید واکنش باشگاه پرسپولیس و به ویژه هواداران این تیم به این قبیل شیطنت ها چه خواهد بود.

با نزدیک شدن به فصل نقل و انتقالات فشارها به باشگاه بیشتر می شود تا تحت تاثیر این نقدها، باشگاه به خواسته های این افراد و دلالان نزدیک به آنها تن بدهد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • شروین IR ۱۴:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۶
    پای نقل و انتقالات در میان هست ولی مدیریت درویش و بانک شهر فاجعه با بوده و انتقادات هرچقدر هم زهردار باشه ناحق نیست

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

انتخاب شما برای قضاوت دربی نهم اسفند، کدام یک از این داوران است؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی