شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹
۳ |
۰

یک بازی به هم ریخته بود که توپ از این طرف به آن طرف می‌رفت!

حمایت دوباره مربی پرسپولیس از هموطنش؛ یک وینگر داشتیم بازی سردار این نبود!/ این پرسپولیس با این ترکیب نمی‌تواند هر چهار، پنج روز یک‌بار بازی کند!

حمایت دوباره مربی پرسپولیس از هموطنش؛ یک وینگر داشتیم بازی سردار این نبود!/ این پرسپولیس با این ترکیب نمی‌تواند هر چهار، پنج روز یک‌بار بازی کند!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سرمربی پرسپولیس گفت: تا آخر فصل تلاش خواهیم کرد؛ هم از لحاظ فلسفه تیمی و هم اینکه راه قهرمانی را تا آخر ادامه دهیم.

به گزارش خبرورزشی، اسماعیل کارتال بعد از تساوی یک - یک پرسپولیس در خانه آلومینیوم اراک در نشست خبری حاضر شد...

*/ هر چهار، پنج روز یک بار با فشار بالا بازی کرده‌ایم. بازیکنان محروم و مصدوم داشتیم، اما آمده بودیم فوتبال خوبی بازی کنیم و بازی را ببریم. باد شدیدی در ورزشگاه بود و بازی دو تیم را خراب کرد.

*/ حقیقتاً نمی‌توانیم بگوییم که دو تیم فوتبال خوبی بازی کردند. یک بازی به هم ریخته بود که توپ از این طرف به آن طرف می‌رفت.

*/ می‌توانستیم توپ را روی زمین بیاوریم اما این کار را نکردیم. تنها اتفاق خوب از سمت ما این بود که بعد از گل اول توانستیم بازی را مساوی کنیم و دو بازیکن آکادمی‌مان شانس بازی پیدا کردند.

*/ به نوبه خودم از هوادارانی که به ورزشگاه آمدند عذرخواهی می‌کنم که در این زمین و آب و هوا نتوانستیم فوتبال خوبی ارائه دهیم. تلاش‌مان را برای قهرمانی ادامه خواهیم داد.

*/  در یک ماه گذشته خیلی بازی کردیم و تیم خسته است. بازیکنان مهم ما مصدوم هستند، می‌دانید که در دربی نتیجه مشخص نیست و پر هیجان است. این تصمیم را فدراسیون خواهد گرفت، هر تصمیمی بگیرند با بازیکنانی که داریم هر کاری که از دست‌مان بر بیاید انجام خواهیم داد.

*/ سردار بازیکن مهمی برای ماست. او بازیکنی است که می‌تواند توپ را بگیرد و روی زمین بیاورد. روی هوا هم مسلط است. او یکی از مهم‌ترین بازیکنان ماست. سال گذشته در فنرباغچه بازی کرده و در تیم ملی ترکیه هم بازی‌های زیادی انجام داده است. دورسون هم مثل من به کشور جدیدی آمده است.

*/ پنج، شش بازیکن اصلی ما مصدوم هستند، بازیکنان شماره ۶ و ۸ را به دلیل اینکه بازیکن ندارم در پست وینگر بازی می‌دهم. اگر یک وینگر داشتیم که می‌توانست دریبل بزند و حمل توپ کند، قطعاً بازی سردار دورسون این نبود. سعی می‌کنم با بازیکنانی که در دستم دارم کارهایی انجام دهم. تا آخر فصل هم تلاش خواهیم کرد؛ هم از لحاظ فلسفه تیمی و هم اینکه راه قهرمانی را تا آخر ادامه دهیم.

*/  قبل از آمدن، بازی پرسپولیس را دیده و می‌دانستیم روی کناره‌ها و کرنرها گل می‌خورد. امروز اولین‌بار است که روی ضربات کرنر گل خوردیم. بازی به بازی فکر می‌کنیم.

*/ واقعا این تیم با این ترکیب نمی‌تواند فشار بازی در چهار، پنج روز یک‌بار را تحمل کند. در کل سه دفاع داریم و سعی می‌کنیم نوبتی به آنها بازی دهیم تا خسته نشوند. قطعا اینطور ادامه پیدا نخواهد کرد. دست ما بسته است و باید با این بازیکنان ادامه دهیم. قطعاً به موقع خودش خیلی چیزها در این باشگاه عوض خواهد شد ولی الان زمان  آن چیزی که می‌گویم نیست.

*/ برای هر تمرین‌مان سه، چهار بازیکن از آکادمی می‌آوریم که با ما تمرین کنند. کریم باقری با آکادمی صحبت و آنها بازیکنانی که در سطح ما باشند را معرفی می‌کنند. نگاه می‌کنیم که کدام یک از آنها می‌توانند پا به پای بزرگسالان بیایند و به ما کمک کنند. سعی می‌کنیم آنها را هماهنگ کنیم.

*/ مربی‌ای نیستم که از بازی دادن به جوان‌ها بترسم. آدمی هستم که دوست دارم به آنها شانس دهم. زمانی که یک بر صفر عقب بودیم به آنها شانس دادم؛ خوب هم بازی کردند و قطعا بر اساس مسابقات باز هم به جوان‌ها شانس می‌دهم.

*/ الان ما نمی‌توانیم کاری کنیم، تیم ما همین است. با همین بازیکنانم باید یک کاری کنم. تیم همین است و الان نمی‌توانیم کاری کنیم. آنها با ارزش‌ترین بازیکنان ما هستند. در حال تلاش هستیم و به تلاش‌مان ادامه خواهیم داد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • ناشناس IR ۲۲:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۴
    بازیکنان پرسپولیس حتی مثل آلومینیوم نمی توانند با توپ کار کنند شوت بلد نیستند بزنند ااگر شوت بزنند در چهار چوب نیست بازیکنان قد کوتاه دارد که از پس ‌کرنرهای حریف بر نمی ایند سانتر بلد نیستند کرنر بلد نیستند بزنند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی