شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۷
۱ |
۰

رکورد تاریخی استقلال با محمد نوازی!

رکورد تاریخی استقلال با محمد نوازی!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با آغاز بازی استقلال- نساجی، محمد نوازی همراه با مجموعه آبی‌پوشان خالق رکوردی بی‌نظیر شد.

به گزارش خبر ورزشی، به صدا درآمدن سوت آغاز دیدار استقلال برابر نساجی کافی بود تا رکوردی عجیب و البته بی‌نظیر برای آبی‌ها به ثبت برسد. رکوردی که محمد نوازی در خلق آن نقش اول را بازی می‌کرد و البته تصمیم اعضای کادر مدیریتی باشگاه نیز در آن دخیل بود.

اگر رقابت‌های لیگ برتر را ملاک قرار بدهیم، تا عصر شنبه چهارم اسفند سال ۱۴۰۳ هرگز سابقه نداشت که استقلال طی یک فصل، حضور چهار نفر را به عنوان سرمربی روی نیمکت خود تجربه کرده باشد اما این رکورد ثبت شد. استقلالی‌ها فصل را با جواد نکونام آغاز کردند، در دو مقطع سهراب بختیاری زاده را به عنوان سرمربی موقت روی نیمکت خود داشتند، پیتسو موسیمانه هم آمد و رفت تا در نهایت محمد نوازی نیز سمت سرمربی موقت را تجربه و  چهارمین سرمربی استقلال در لیگ بیست و چهارم شود!

رکوردی باورنکردنی برای آبی‌ها که صرفا نشانه بی تدبیری است! جالب اینجاست که نوازی دومین سرمربی موقت استقلال در این فصل به حساب می‌آید که این هم خود  رکورد است!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • امیر صناعی ها IR ۲۳:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۴
    تشکر میکنم به عنوان یک استقلالی از آقا محمد نوازی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی