به گزارش خبرورزشی، در خبرها داشتیم که سردار دورسون برای اولین بار در تمرین پرسپولیس حاضر شد و با پا به پای بازیکنان پرسپولس تمرین کرد تا در صورت رضایت و نظر نهایی کارتال مهیای بازی با الهلال باشد.
نکته جالب در مورد این بازیکن آلمانی - ترک تبار به برخورد دوستانه او با بازیکنان پرسپولیس مربوط می شد. او خیلی زود با بازیکنان و هم تیمی هایش گرم گرفت و در همان تمرین اول موفق شد ارتباط خوبی با پرسپولیسی ها بگیرد.
دورسون وقتی با صورت بسته شده فرشاد فرجی روبرو شد و متوجه شد فرجی با چسب کنزو روی صورتش کار را دنبال کرد، دلیل این موضوع را پیگیری کرد و از مدافع پرسپولس پرسید که چرا به صورت خود باند زده که فرجی هم پاسخ داد که چگونه در بازی قبلی صورتش به خاطر برخورد با بازیکن حریف از ناحیه ابرو شکافته است.
گفتنی است تمرین دو روز اخیر پرسپولیس برای دیدار با الهلال در شرایطی برگزار می شود که فرشاد فرجی با ابروی بخیه زده شده در این جلسات تمرینی حضور داشته و البته در تمام بخشهای تمرین تیمش نیز بدون مشکل شرکت کرده است.
همچنین ببینید: حضور دورسون در اولین تمرین/ سردار چگونه پرسپولیسی ها را امیدوار کرد؟