نظرسنجی

نتیجه بازی استقلال ایران و الشرطه عراق را پیش بینی کنید؟
درگذشت دلخراش ستاره استقلال و پرسپولیس؛ فوتبال و سینما عزادار شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

درست ۴ سال قبل در چنین روزی یکی از خوش خنده‌ترین ورزشکاران کشورمان برای همیشه از پیش ما رفت.

به گزارش خبرورزشی، وقتی در روزهای ابتدایی بهمن سال ۱۳۹۹ خبر آمد که علی انصاریان به خاطر ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شده، فکر می‌کردیم قضیه زیاد جدی نیست و علی خیلی زود مرخص شده و دوباره شاهد شیطنت‌هایش خواهیم بود اما متاسفانه قضیه خیلی جدی‌تر و البته به مراتب تلخ‌تر از حد تصورمان جلو رفت.

حال انصاریان هر روز بد و بدتر شد تا اینکه پانزدهم بهمن ۹۹ خبر آمد علی انصاریان چشم‌هایش را برای همیشه بست تا چشمان دوستان و هواداران خود را به مهمانی باران ببرد. ستاره اسبق استقلال و پرسپولیس در نیمه بهمن سال ۹۹ با دنیای فانی خداحافظی کرد و عفریت کرونا یک قربانی دیگر از جمع مردمان ایران گرفت. مردی که علاوه بر فوتبال، به جادوی هنر هم علاقه داشت و در سال‌های پایانی عمرش به صورت جدی وارد عرصه بازیگری و تهیه کنندگی شده بود.

نکته تلخ ماجرا اینجاست که علی انصاریان چند ماه بعد از فوتش، از جشنواره فیلم بلغارستان به واسطه بازی در فیلم "کولبرف" جایزه بهترین بازیگر را دریافت کرد. جایزه‌ای که بیشتر از اینکه باعث خوشحالی ما شود، غم درگذشت علی را چند برابر کرد.

روحش شاد و یادش گرامی.

درباره درگذشت انصاریان گفته می شود او قربانی سندروم توجه بی از حد پزشکی شد. به این معنی که چون شخصیت شناخته شده ای بود، پزشکان بسیاری با متدهای درمانی متنوع و متفاوت برای درمان او اقدام کردند و همین درمان های مختلف، او را از ما گرفت.

در همین رابطه؛ مرگ دلخراش ستاره پرسپولیس در بیمارستان؛ ویروس لعنتی از فوتبال ایران قربانی گرفت

بیشتر بخوانید: حرف‌های تلخ ستاره پرسپولیس قبل از مرگ/ می‌دانم از این بیماری جان سالم به در نمی‌برم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نتیجه بازی استقلال ایران و الشرطه عراق را پیش بینی کنید؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی