دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰
۹ |
۸

فرمت لیگ قهرمانان آسیا رسماً عوض شد/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان «ACLE»

فرمت لیگ قهرمانان آسیا رسماً عوض شد/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان «ACLE»
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

برگزاری رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با فرمت کنونی، به صورت رسمی از دستور کار خارج شد و بازی‌های باشگاهی در سه سطح و با سبک جدیدی برگزار می‌شوند.

همانطور که از مدت‌ها پیش نیز اعلام شده بود، رقابت‌های باشگاهی در قاره آسیا، از فصل ۲۰۲۴ – ۲۰۲۵ با تغییرات گسترده‌ای همراه خواهد بود و رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با فرمت کنونی، به صورت رسمی کنار گذاشته شد و بازی‌های باشگاهی با شکل و شمایل تازه و جذاب‌تری برگزار می‌شود.

کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز با رونمایی از نام سه رقابت باشگاهی جدید، از افزایش قابل توجه بودجه برای ۷۶ تیم شرکت کننده و همچنین اعلام معرفی لیگ قهرمانان بانوان AFC، از آغاز عصر جدیدی برای فوتبال باشگاهی آسیا خبر داد.

طبق اعلام وب سایت رسمی AFC، سه ابتکار پیشگامانه که با هدف ارتقای فوتبال آسیا، تقویت رشد و رسیدن به قله‌های بزرگ اندیشیده شده است، از فصل ۲۰۲۴ – ۲۰۲۵ اجرایی خواهند شد.

در دومین جلسه کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا که به صورت ویدیو کنفرانس و به شکل مجازی برگزار شد، شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا، از تعهدات AFC برای ایجاد چشم‌انداز تجاری مناسب‌تر باشگاهی برای فدراسیون‌های عضو خبر داد.

با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، بالاترین سطح فوتبال باشگاهی آسیا با حضور ۲۴ باشگاه برتر قاره تشکیل می‌شود که از این به بعد لیگ نخبگان (ACLE) نامیده می‌شود. (مخفف AFC Champions League Elite)

فرمت لیگ قهرمانان آسیا رسماً عوض شد/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان «ACLE»

در حالی که سطح دوم به صورت ۳۲ تیمی با عنوان لیگ قهرمانان آسیا ۲ (ACL۲) شناخته می شود. در سطح سوم نیز که ۲۰ باشگاه برای قهرمانی رقابت خواهند کرد، با عنوان لیگ چلنجر کاپ  (ACGL) تایید شد. (مخفف AFC Challenge League)

نکته مهم در این خصوص، افزایش قابل توجه جوایز است. به نوعی که قهرمانان ACLE قرار است در مجموع ۱۲ میلیون دلار جایزه دریافت کنند. این در حالی است که پیش از این، تیم قهرمان جایزه ۴ میلیون دلاری دریافت می‌کرد و این نشان دهنده افزایش قابل توجه جوایز است.

از سوی دیگر، فینالیست بازنده نیز ۶ میلیون دلار دریافت خواهد کرد. در حالیکه پیش از این به تیم نائب قهرمان، ۲ میلیون دلار پاداش داده می شد. در دو تورنمنت ACL۲ و ACGL نیز شاهد افزایش قابل توجه جوایز و مزایا خواهیم بود.

لازم به ذکر است هر چند که کنفدراسیون فوتبال آسیا نحوه سهمیه کشورها در این پیکارها را اعلام نکرد ولی باید گفت که در سطح نخست مسابقات یا لیگ نخبگان (ACLE) دوازده تیم از غرب و دوازده تیم از شرق آسیا به مصاف هم می‌روند که طبق آخرین اخبار، ایران دارای سهمیه ۲ + ۱ است.

در سطح دوم این مسابقات نیز، ایران دارای یک سهمیه مستقیم است ولی سطح سوم که با حضور کشورهای تازه توسعه یافته برگزار می‌شود، ایران سهمیه‌ای نخواهد داشت.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۷
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • ارتش قهرمان سرخ IR ۱۹:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۳
    حالا هر باشگاهی میتونه بره قهرمان شه از ایران
  • شاهین IR ۱۹:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۳
    نیمار هم رفت الهلال شما هم برید گلر درجه۴ بیارین کجاها سیر میکنید تو کلتون چی میگذره نمیدونم
  • محمدان بنگلادش IR ۲۲:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۳
    از نظر لونگی ها هر کی تو دوره قبلی قهرمان شده دیگه حساب نیست :) برزیل 80 سال پیش قهرمان جام جهانی شد پس حساب نیست :) فقط اسنپ کاپ های اهدایی بابا مسعود و حمید و قربانزاده و کمیته عنضباطی قبوله :)
    • شمسعلی IR ۰۱:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۴
      پس با این حساب فیفا هم پرسپولیسی هست چون اول از همه فیفا این بحث رو باز کرد و مسابقات قبل از 2002 آسیا رو بخاطر هردمبیل بودن و شفاف نبودن قوانین، اسپانسرها و تعداد کم تیم‌ها به حساب نیاورد ! از طرفی اهالی کیسه اصلا و ابدا پررو تشریف ندارن و مسابقات جام جهانی که قوانین مشخص و مدون داشته و زیر نظر فیفا بوده رو با جام چهارجانبه امجدیه یکی نمیکنن، اصلا و ابدا?? ضمناً قربان زاده هم قول داده با حسینی بیشتر کار کنه که زاویه بسته گل نخوره، با مدافعان کیسه هم جلسات تمرینی بذاره که با یه تو سر توپ ساده، تشریف نبرن عوارضی?
    • اسی IR ۰۱:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۴
      حالا چراکه خودت میگیری مگه کسی چیزی گفت شما حتی پیسکسواتتون هم قبول ندارن چه برسه به بقیه فعلا برید لیگ ۲ آسیا شاید مرحله گروهی رد بشین فعلا نزدیگ سروتونین نیاد البته نمیتونین بیاین دسته سه آسیا هم سابقه پیدامیکنین بزودی
    • محمد IR ۰۸:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۴
      یعنی سقف بودجه باشگاه‌ها در یک سال نباید از ۳۰۰ میلیارد تومن معادل ۶ میلیون دلار بالاتر باشه؟!!!!!در حالیکه عربستان فقط برای یک بازیکن باشگاهی ۲۰۰ میلیون دلار هزینه میکنه من دیگه حرفی ندارم!!!!
  • امیرمحسن IR ۲۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۴
    بردپرسپولیس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی