مجادله بین مدیریت استقلال و ساپینتو در نهایت منجر به حضور جواد نکونام روی نیمکت استقلال شد که میتواند به نفع این تیم تمام شود. صرفنظر از مسائل فنی و اینکه جواد جو استقلال را خوب میشناسد، باید گفت از نظر مالی هم استقلال کلی سود کرد. ساپینتو برای فصل آینده ۷۵۰ هزار یورو میخواست که حدود ۴۰ میلیارد تومان میشد. علاوه بر آن او دو آپشن ۲۰۰ هزار دلاری (در مجموع ۴۰۰ هزار دلار) هم داشت که قیمت قراردادش را تا ۶۲ میلیارد تومان بالا میبرد. به همه اینها مبلغ دستیاران ساپینتو را هم اضافه کنید تا ببینید ادامه همکاری با او که در عرض یک ماه دو دربی را باخت، چه هزینههایی برای استقلال داشت. تیم ساپینتو البته فوتبال خوبی بازی میکرد اما این مربی تقریباً تمام بازیهای بزرگ را باخت و حتی نتوانست جام حذفی را فتح کند.
مشکل اصلی استقلال چه در زمان ساپینتو و چه همین حالا مبلغ بالای قراردادهاست. بازیکنی که سال قبل از آن ۷ میلیارد قرارداد بسته بود، ناگهان قراردادش ۱۸ میلیارد شد و همین حالا استقلال بازیکن ۲۵ میلیاردی هم دارد. طبعاً چنین بازیکنی اگر به هر دلیلی چند ماه حقوق نگیرد، روی فوتبالش تأثیر منفی میگذارد. الان هم حجت کریمی و جواد نکونام چارهای ندارند جز آنکه قراردادها را مدیریت کنند و واقعاً با بازیکنی که دلش با استقلال نیست و پول زیادی میخواهد، خداحافظی کنند.
رفتن ساپینتو و آمدن نکونام مسلماً از نظر مالی میلیاردها تومان به سود استقلال است. از نظر فنی هم مسلماً نکونام اگر تیم خوبی ببندد، میتواند موفق شود. او کاپیتان آبیها بود و با این تیم قهرمان لیگ برتر شده است. نکته بعدی اینکه هواداران واقعی استقلال هم پشت جواد هستند. ساپینتو پارسال ۵ باخت بد داد (شامل ۲ باخت به پرسپولیس، ۲ باخت به سپاهان و یک باخت به تراکتور) اما مسلماً تیم نکونام اینقدر راحت در بازیهای بزرگ وا نمیدهد و به همین دلیل استقلالیها به موفقیت جواد امیدوارند. فراموش نکنیم که این مربی پارسال با فولادی که نتیجه هم نگرفت، ۴ امتیاز در دو بازی رفت و برگشت از پرسپولیس و گلمحمدی گرفت.
۱
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
ماندن ساپینتو برای استقلال هزینه های زیادی داشت. او علاوه بر 750 هزار یورو،آپشن هایی هم خواسته بود.