خبرورزشی/ سیدحامد اردهالی؛ بعد از گرانی افسارگسیخته خودرو و رسیدن قیمت پراید به مرز ۹۰ میلیون تومان مسئولان حرف از خودرو نخریدن مردم را پیش کشیدند. اینکه مردم در برهه فعلی خودرو نخرند تا شرایط ثبات پیدا کند و البته بدون توجه به اینکه اگر واقعاً کسی احتیاج به خودرو داشته باشد باید چه کند. چند روز بعد بحث نخریدن برای گوشی تلفن همراه هم راه افتاد. بعد از راهاندازی اپلیکیشن «شاد» که برای تحصیل مجازی دانشآموزان در دوران کرونایی تدوین شده است و همچنین عدم ترخیص بسیاری از گوشیهای تلفن همراه از گمرک و روانه شدن سیل زیادی از متقاضیان گوشیهای هوشمند به بازار، قیمت گوشیهای رده متوسط تلفن همراه با افزایش بسیار زیادی همراه بود تا جایی که رضا قربانی، رئیس کمیسیون تنظیم بازار انجمن واردکنندگان تلفن همراه سوءاستفاده دلالان از شرایط بحران کرونا را دلیل افزایش قیمت گوشی عنوان کرد و گفت: مردم تا واقعی شدن قیمتها، برای خرید دست نگه دارند. او ادامه داد افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت گوشی نسبت به قبل از سال جدید، مربوط به افزایش هزینه و قیمت ارز است و مستندات آن نیز موجود است، اما افزایش بیش از این قیمت، مربوط به سوءاستفاده دلالان از وضعیت بازار است. پیشنهاد و توصیه ما این است مردم در این آشفته بازار گوشی نخرند و منتظر باشند تا قیمت گوشی به نرخ اصلی خود بازگردد.
در همین روزها و با افزایش مشکلات تیمهای فوتبال پایتخت در رابطه با بدهیهایی که به بازیکنان و مربیان خارجی سابق خود دارند وزارت ورزش نیز این دو باشگاه سرخابی محبوب پایتخت را از خرید هرگونه مربی و بازیکن خارجی تا اطلاع ثانوی منع کرد. این در حالی است که با وجود کارنامه بدی که این دو باشگاه در جذب مربی و بازیکن خارجی داشته و بدهیهای زیادی که همواره بر دوش آنهاست نمونههای موفق در این زمینه نیز کم نبوده و آخرین مربیان خارجی هر دو تیم کارنامهای درخشان از خود برجای گذاشتهاند و در هر دو تیم نیز نمونههای بسیار موفق بازیکن خارجی هماکنون حضور دارند. به عبارتی وزارت ورزش نیز با تأسی از راهحل «نخرید» به جای ارائه یک راهکار یا کمک به حل این مشکلات مثلاً با انتخابهای درست در هیئتمدیره و مدیریت این دو باشگاه که فارغ از هیجانات لحظهای در جذب بازیکن برای رضایت هواداران یا بحث دلالبازی و سودهایی که از جذب بنجلهای خارجی به جیب برخی مدیران روانه میشود راهحل را در منع جذب خارجیها دانسته که البته بعید است عمر آن به فصل آینده هم کفاف بدهد.
در هر صورت بهتر است تصمیمگیرندگان اول از هر چیز کار را به جایی نرساندند که اوضاع قمر در عقرب شده و کار به نخریم و نخرید برسد و آخر هم مجبور شوند مردم را به نخریدن دعوت کنند و زودتر راهحلی برای آن پیدا کرده و از آن برای آینده نیز استفاده کنند.