سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳
۰ |
۱

هشت شاکی سرمربی نخواهد ماند؟ / برای جباری نقش جدیدی تعریف شد!

هشت شاکی سرمربی نخواهد ماند؟ / برای جباری نقش جدیدی تعریف شد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جلسه دیروز هیات مدیره استقلال با یک خروجی ویژه همراه بود.

به گزارش خبرورزشی، دیروز جلسه هیات مدیره استقلال در شرایطی برگزار شد که طبق ادعای یک خبرگزاری، یک پست جدید برای باشگاه تعریف شده است.

گویا قرار است به زودی پست مدیریت ورزشی برای باشگاه استقلال تعریف شود؛ کسی که رابط بین باشگاه و کادرفنی خواهد بود تا مدیرعامل و اعضای هیات مدیره سراغ بحث‌های درآمدی و مسایل مربوط به باشگاه خواهند رفت. اتفاقی که از ابتدای فصل جاری صحبت آن مطرح و حتی شخص موردنظر برای این سمت هم انتخاب شده بود. زمان مدیریت فرشید سمیعی قرار بود مجتبی جباری به عنوان مدیرورزشی به چارت مدیریتی باشگاه اضافه شود که این موضوع مشمول زمان شد و پس از تغییرات گسترده در هیات مدیره هم این موضوع وتو شد. البته که هشت شاکی بالاخره به استقلال برگشت اما به عنوان دستیار میودراگ بوژوویچ و حالا هم که سرمربی شده است!

اگر بنا باشد چنین اتفاقی رخ دهد، احتمالا مدیران استقلال به این نتیجه رسیده اند که از جباری در این سمت استفاده کنند تا دیگر در کادرفنی نباشد. موردی که قطعا بدون هماهنگی با سرمربی موقت تیم انجام نخواهد شد و باید دید واکنش جباری به این شایعه چه خواهد بود. شاید مدیران باشگاه با سرمربی به توافق رسیده اند و قرار نیست جباری حتی به عنوان دستیار وی فعالیت کند و یا حتی شاید شخص دیگری به عنوان مدیرورزشی معرفی می شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی