به گزارش خبرورزشی، پوستر روز بازی باشگاه پرسپولیس برای جدال حساس مقابل سپاهان، باعث ایجاد سر و صدای زیادی شد.
استفاده از تم سریال معروف «پیکی بلایندرز» که روایتگر زندگی یک خانواده مافیایی بعد از جنگ جهانی نخست در بیرمنگهام است، سبب شد رقبا به طعنه بگویند پرسپولیسی ها خودشان قبول کردهاند اهل کارهای مافیایی هستند و در این سال ها با همین روش به موفقیت رسیده اند!
از طرفی باشگاه سپاهان هم در کلیپی که ساعتی پیش در صفحه رسمی باشگاه منتشر شد، با تصویربرداری از المان هایی که در سطح شهر پایتخت وجود دارد و نوشته شده: «تهران دوست داشتنی»، به نوعی این کری را پاسخ داد.
از نظر اصفهانی ها و با توجه به بردهای پیاپی که برابر رقیب دیرینه بدست آورده اند، تهران برایشان شهری دوست داشتنی خواهد بود. امیدواریم این کل کل ها در زمین بازی از عرف خارج نشود و البته شاهد یک بازی زیبا باشیم.