به گزارش خبرورزشی، فرشاد احمدزاده یکی از خریدهای درویش در تابستان بود و این وینگر تکنیکی پرسپولیسی ها دوباره به تیمش برگشت.
احمدزاده جانشین ترابی شد که بهترین مهره هجومی چند سال اخیر پرسپولیس بود و عملکرد درخشانی در چند فصل اخیر با پیراهن پرسپولیس داشت. با این حال احمدزاده خیلی نتوانست جانشین خوبی برای ترابی در ترکیب پرسپولیس باشد.
این درحالیست که فرشاد در خیلی از بازی ها به صورت فیکس به میدان رفت ولی آمار خوبی از خودش ثبت نکرد. احمدزاده تا مدت ها هیچ تاثیرگذاری روی گل های تیمش نداشت و فشار زیادی را تحمل می کرد.
بعد از ماه ها ناکامی، فرشاد توانست در جام حذفی مقابل سپاهان گلزنی کند. پس از آن، احمدزاده در ۷ بازی اخیر هم تنها یک پاس گل مقابل آلومینیوم ثبت کرده است. هرچند احتمال فیکس بودن احمدزاده در بازی حساس امروز مقابل سپاهان کم است ولی او امروز این فرصت را دارد تا سومین تاثیرگذاری خود برای پرسپولیس در این فصل مقابل تیم سابقش ثبت کند و اتفاقات تلخ گذشته را به دست فراموشی بسپارد.
اینجا را ببینید: پرسپولیس به خودش تهمت مافیایی زد/ حمله یک خبرگزاری به پوستر باشگاه پرسپولیس؛ پیکی بلایندرز فوتبال!