چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰
۰ |
۰

زن متهم به قتل دن دیگو؛ دروغ است، من هیچ رابطه ای با مارادونا نداشتم!

زن متهم به قتل دن دیگو؛ دروغ است، من هیچ رابطه ای با مارادونا نداشتم!
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

پزشکی که متهم به رابطه با مارادونا شده بود، از خودش دفاع کرد.

به گزارش خبرورزشی، یکی از دو زنی که به دلیل مرگ دیگو مارادونا تحت محاکمه قرار گرفته‌اند، با خشم ادعای داشتن رابطه با او را رد کرده است.

این در حالی است که معشوقه سابق مارادونا در یک مصاحبه رسانه‌ای، پیام‌های واتس‌اپی مربوط به روان‌پزشک آگوستینا کوساچوف را فاش کرده است.
 
در این پیام‌ها، روان‌شناس کارلوس دیاز به کوساچوف می‌نویسد: «تو با آن مرد چاق خو.....، تو...!» و کوساچوف در پاسخ می‌گوید: «هاهاها. خوب، درمان است دیگر، هر کسی تکنیک خودش را دارد!»
 
کوساچوف در ابتدا از طریق یکی از دستیارانش اعلام کرد که این اظهارات «طعنه‌آمیز» بوده و رابطه‌اش با مارادونا صرفاً حرفه‌ای بوده است. با افزایش جنجال‌ها، او تأکید کرد که پیام‌های واتس‌اپی «از زمینه خارج شده‌اند» و هرگز با بیمار خود رابطه نداشته است.
 
کوساچوف که به اتهام قتل با نیت پس از مرگ مارادونا در ۲۵ نوامبر ۲۰۲۰ به دلیل نارسایی قلبی تحت محاکمه است، در صورت محکومیت ممکن است به ۲۵ سال زندان محکوم شود. او در واکنشی خشمگینانه در اینستاگرام نوشت: «من معمولاً بیانیه‌ای صادر نمی‌کنم، اما در این مورد مجبورم به دلیل جدیت دروغی که منتشر شده و دردی که برای من و خانواده‌ام، تصویر حرفه‌ای‌ام و حتی شخصیت آقای دیگو آرماندو مارادونا ایجاد کرده، توضیح دهم. آنچه درباره رابطه‌ای صمیمی با بیمارم گفته شده، کاملاً نادرست و عمیقاً ناعادلانه است. من هرگز با هیچ یک از بیمارانم، از جمله آقای مارادونا، رابطه‌ای جز رابطه‌ای کاملاً پزشکی/بیمار نداشته‌ام و نخواهم داشت. این پیام‌های واتس‌اپی که در حال گردش هستند، از موضوع خارج شده‌است و مربوط به گفت‌وگویی خصوصی و به‌وضوح طعنه‌آمیز با یک همکار هستند. من درک می‌کنم که این گفت‌وگوی خصوصی، که هرگز نباید عمومی می‌شد، ممکن است به اشتباه تفسیر شود. اما ضروری است که درک شود که این یک گفت‌وگوی صمیمی و غیررسمی با یک همکار بوده است.»
 
او همچنین اعتراف کرد که این تبادل پیام واتس‌اپی در نوامبر ۲۰۲۰، کمی پیش از مرگ مارادونا، در خانه‌ای در تیگره نزدیک بوئنوس آیرس رخ داده است؛ جایی که مارادونا پس از ترک بیمارستان برای مراقبت در منزل اقامت داشت. او ادعا کرد که اظهارات «طعنه‌آمیز» او پاسخی به استرس و فشاری بوده که در آن زمان احساس می‌کرد، همچنین به گزارش‌های نادرست رسانه‌ای که او را به عنوان «زن جدید در زندگی دیگو مارادونا» توصیف می‌کردند.
 
این اعتراف و تکذیب کوساچوف درباره رابطه با مارادونا، پیچش جدیدی در محاکمه‌ای است که از ۱۱ مارس آغاز شده و قرار است تا تابستان ادامه یابد. دادگاهی در بوئنوس آیرس در حال محاکمه هفت نفر از هشت نفری است که به دلیل مرگ اسطوره فوتبال تحت تعقیب قرار گرفته‌اند. پزشک مارادونا، لوپولدو لوکه، کوساچوف، دیاز و چهار متخصص بهداشت دیگر در جایگاه متهمان هستند: پرستاران ریکاردو آلمیرون، نانسی فورلینی و ماریانو پرون و پزشک پدرو دی اسپانیو. نفر هشتم، پرستار گیسلا داهیانا مادرید، قرار است به‌طور جداگانه در اواخر سال جاری محاکمه شود.
 
همه آن‌ها به اتهام قتل با نیت قبلی متهم شده‌اند، اتهامی که در آرژانتین می‌تواند منجر به حبس بین ۸ تا ۲۵ سال شود. در اولین روز محاکمه، دادستان عمومی پاتریسیو فراری گفت که دیگو آخرین روزهای زندگی‌اش را در «خانه وحشت» گذراند، پس از آنکه بیمارستان را ترک کرد و با مراقبت در منزل موافقت شد. او در سخنرانی شدیدالحن خود، عکسی را در دادگاه پر از جمعیت نشان داد که مردی را که بسیاری او را بهترین فوتبالیست تاریخ می‌دانند، در حالی که روی تخت دراز کشیده و شکم بادکرده‌اش از زیر تی‌شرت سیاه بالا زده نمایان است، نشان می‌داد و گفت: «این‌گونه او مرد.»
 
اواخر ماه گذشته، قضات دادگاه دستور بازداشت محافظ سابق دیگو را به ظن شهادت دروغ صادر کردند. خولیو سزار کوریا پس از متهم شدن به ارائه شهادت دروغ، با دستبند از دادگاه به داخل خودروی پلیس منتقل شد. دادستان فراری ادعا کرد که کوریا دروغ گفته است که قبل از مرگ فوتبالیست با لوپولدو لوکه صحبت نکرده و دوست جراح مغز و اعصاب نبوده است. او مجموعه‌ای از پیام‌های واتس‌اپی بین محافظ سابق و لوکه را ارائه کرد که شامل دعوت به یک کباب‌پزی و گفتگوهایی درباره سلامت مارادونا بود. فراری همچنین ادعا کرد که کوریا با عدم ذکر اینکه کوساچوف هنگام دادن اولین بیانیه سوگند خورده، سعی در احیای دیگو داشته، شهادت دروغ داده است، در حالی که از جایگاه شاهد ادعا کرده بود که تلاش کرده است تا فوتبالیست را احیا کند.
 
تحقیقات جنایی بلافاصله پس از یافتن پیکر بی‌جان مارادونا در تخت‌خواب آغاز شد. این پرونده در ابتدا به عنوان قتل غیرعمد طبقه‌بندی شده بود، اما پس از انتشار گزارش تند و تیز هیات پزشکی که تیم مراقبت از مارادونا را به عملکرد «نامناسب، ناقص و بی‌احتیاط» متهم کرد، به اتهام قتل تغییر یافت.

 در همین زمینه؛ زوایای تازه از قتل دیه گو/ همسر دوم مارادونا در دادگاه: او را دو روز قبل از مرگش دیدم، بوی تعفن گرفته بود!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی