به گزارش خبرورزشی، لوئیس سوارز، ستاره پیشین تیمهای فوتبال بارسلونا، لیورپول و تیم ملی اروگوئه یک بار دیگر در حال گاز گرفتن یک بازیکن در زمین فوتبال شکار شد.
مهاجم حال حاضر تیم فوتبال اینترمیامی این بار به جای گاز گرفتن بازیکن حریف - کاری که با پیراهن آژاکس و پس از آن در تیم ملی اروگوئه روی جورجو کیهلینی در جام جهانی ۲۰۱۴ انجام داد - به اشتباه دست همتیمیاش جوردی آلبا را گاز گرفت.
این اتفاق زمانی رخ داد که بازیکنان تیم اینترمیامی با بازیکنان تیم شیکاگو فایر در دقیقه ۸۹ بازی وارد درگیری فیزیکی شدند. در آن لحظه سوارز ۳۸ ساله که قصد جدا کردن بازیکنان از یکدیگر را داشت به اشتباه دست جوردی آلبا را گاز گرفت؛ البته آلبا خوش شانس بود که سوارز خیلی زود متوجه اشتباهش شد و گرنه احتمالاً سرنوشتی مانند جورجو کیهلینی که جای دندانهای سوارز روی کتفش نقش بسته بود، دچار میشد.
بیشتر بخوانید: لوییس سوارز؛ زندگی می کردم تا به رئال مادرید گل بزنم