به گزارش خبرورزشی، در شرایطی که طی دو روز اخیر شایعات جسته و گریخته ای در مورد رضایت نداشتن اسماعیل کارتال از وضعیت فنی دو کاپیتان باتجربه تیمش در برخی رسانه ها و همین طور فضای مجازی مطرح و شایعه شده کارتال برای فصل بعد نیازی به امید عالیشاه و وحید امیری ندارد اما خبرهای دریافتی از درون تیم و باشگاه پرسپولیس این ادعاها را تکذیب کرده و حداقل در مورد وحید امیری شرایط کاملا متفاوت است.
امیری اگرچه پس از درخشش در بازی های ابتدایی لیگ و همین طور لیگ نخبگان دچار آسیب دیدگی سنگینی شد و بازی های زیادی را از دست داد اما در شرایطی که خیلی ها می گفتند این فصل برای او به پایان رسیده با تلاش های کادرپزشکی و البته جنگندگی ذاتی اش نه تنها از بند مصدومیت رهایی یافت بلکه موفق شد از همان بازی ابتدایی در سال جدید خودش را به ترکیب اصلی کارتال تحمیل کند.
جالب اینجاست که کارتال نیز از شرایط امیری رضایت کامل داشته و حتی در بازی قبل مقابل نساجی از بین امیری و اورونوف که هر دو توانایی بازی در پست وینگر چپ را دارند، تصمیم به تعویض ستاره ملی پوش ازبک گرفت و امیری را در زمین نگه داشت.
به هر روی خبرهای دریافتی حاکی از آن است که کارتال به وحید امیری اعتقاد داشته و در صورت ادامه این روند؛ امیری در سر لیست نفرات تمدیدی کارتال برای فصل آینده خواهد بود.