شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶
۰ |
۰

عنایت زاده: رختکن پرسپولیس کلاس درس است

عنایت زاده: رختکن پرسپولیس کلاس درس است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

گلزن جوان پرسپولیس تاکید کرد هنوز ۴ بازی تا پایان رقابت ها باقی مانده و هنوز زود است در مورد جایگاه پرسپولیس صحبت کرد

به گزارش خبرورزشی،  علیرضا عنایت زاده بازیکن پیشین تیم جوانان ایران در دوره سرمربیگری صمد مرفاوی، روز قبل برای دومین بار در ترکیب اصلی پرسپولیس به میدان رفت و با گلزنی در این بازی حالا با ۲۱ سال و ۶ ماه سن، تبدیل به جوان‌ترین گلزن فصل جاری سرخپوشان شد.

او در گفتگویی که با مهر انجام داده در مورد این گل و شرایط پرسپولیس صحبت کرده است.

به این برد نیاز داشتیم

از این که جوان ترین گلزن پرسپولیس هستم خیلی خوشحالم. بیشتر از خودم برای تیم خیلی خوشحالم. ما به این برد نیاز داشتیم. روزهای خیلی سختی داشتیم. بیشتر بازیکنان و مربیان مریض شده بودند. ویروس بدی در تیم افتاده بود اما حالا دیگر با یک تفکر و هم قسم برای موفقیت پیش می‌رویم. خوشحالم حالا گلزن جوان تیم هستم.

کارتال فوق العاده است

او فوق‌العاده است. از لحاظ اخلاقی خیلی از بازیکنان تیم به او نزدیک شده‌اند. تمام حرف‌هایش را می‌پذیریم. خیلی محکم و قاطع تصمیم‌گیری می‌کند. همه بازیکنان او را دوست دارند. سطح فنی اش هم نیازی به تعریف من ندارد.  در دو بازی اخیر که بازی کرده ام کارتال خواسته بود هنگام حمله‌ها پشت مهاجمان باشم و به آنها کمک کنم. خوشحالم این وظیفه منجر به گلزنی‌ام شد. وقتی در یک تیم بازی می‌کنید که بزرگترها چیزی جز موفقیت تیم نمی‌خواهند شما به عنوان بازیکن جوان می‌فهمید که باید همیشه عالی باشید چون فرصت دوم کمتر پیش می‌آید.

رختن پرسپولیس کلاس درس است

رختکن کلاس درس است. اینقدر بازیکن بزرگ داریم که اندازه ندارد. آقا امید، آقا سروش رفیعی، آقا حسین و همه و همه به ما درس می‌دهند. خوشحالم نفس به نفس آنها می‌دوم و کنار آنها کار می‌کنم.

هنوز ۴ بازی باقی مانده

می‌دانیم تراکتور صدر است اما با هیچ تیمی کاری نداریم. چهار بازی داریم و باید ببریم. هیچ چیزی مهم‌تر از بازی پیش رو نیست.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی