پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰
۰ |
۰
همه امیدهای مدعیان زیر چادر در کویر!
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

چشم همه مدعیان لیگ برتر به قلب کویر است تا غول کش بزرگ یقه صدرنشین را بگیرد!

به گزارش خبرورزشی، تراکتور برای حفظ حاشیه امنیت در صدر باید جایی به میدان برود که قبلا دو رقیبش یعنی پرسپولیس و سپاهان آنجا برده اند...

شناسنامه بازی

هفته بیست و ششم لیگ برتر

جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴

ساعت ۱۷:۴۵

ورزشگاه شهید نصیری یزد

داور: وحید کاظمی

کمک‌ها: امیرمحمد داود زاده و علی احمدی

نکات بازی

*/ در هفته یازدهم لیگ برتر ، سه‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳  در ورزشگاه یادگار امام تبریز  تراکتور با تک گل مهدی هاشم نژاد بازی رفت را از چادرملو برد. این بازی، نخستین تقابل دو تیم در تاریخ لیگ برتر بود.

*/ قبل بازی رفت، تراکتور با یک بازی معوقه از ۹ مسابقه صاحب ۱۹ امتیاز و در رتبه سوم جدول بود و چادر ملو هم با ۱۷ امتیاز از ۱۰ بازی در پله پنجم، اما حالا تراکتور با ۵۴ امتیاز از ۲۴ بازی -بازهم یک بازی معوقه دارد!- صدرنشین بلامنازع لیگ و مدعی اول قهرمانی است و چادرملو با ۳۰ امتیاز از ۲۵ بازی هشتم، یعنی قعرنشین نیمه اول جدول!

*/ چادر ملو برای اولین بار به لیگ برتر حرفه‌ای و سطح اول فوتبال رسیده و هیچ پیشینه‌ای از رقابت با تراکتور نداشت. جالب اینکه دیگر نماینده یزد در لیگ برتر حرفه‌ای یعنی شهید قندی، در فصلی در سطح اول فوتبال بود که تراکتور در لیگ آزادگان حضور داشت! یعنی بازی رفت اولین مصاف تراکتور با نمایندگان استان یزد بود و حالا نوبت دومین بازی است.

*/ هر دو تیم از بازیکنان خوب خارجی در ترکیب خود استفاده می‌کنند که به نسبت قیمت و شرایط دو تیم، در نتایج این فصل تاثیرگذار هم بودند. هر دو نیز در نیم فصل و پنجره زمستانی، دست به تغییر زده و خارجی رد کردند و خارجی جدید آوردند که اتفاقا نفرات تازه هم برای تیمشان مفید بوده اند.

*/ تراکتور تا قبل بازی رفت صددرصد بازی‌های بیرون خانه را برده اما در تبریز و در ورزشگاه یادگار امام فقط یک سوم امتیازات را به دست آورده بود! این تیم در جام حذفی نیز اولین مسابقه را در تبریز به گل گهر باخت! در آسیا هم بازی های بیرون را می برد اما در تبریز ...! حالا البته تراکتور در تبریز هم می برد و بیرون خانه امتیاز می دهد اما خواه ناخواه این پیشینه روی هر دو تیم از نظر روانی تاثیر دارد.

*/ در آخرین بازی تا امروز، تراکتور در تبریز ۲-۱ استقلال را برد. تی تی ها در اولین بازی امسال هم با یک گل در اراک آلومینیوم را برده بودند تا در سال ۱۴۰۴ امتیازی از دست نداده باشند. آن طرف چادرملو اولین بازی سال نو را  در خانه به هوادار قعرجدولی ۲-۱ باخت و بازی قبل با یک گل ذوب آهن را در اصفهان برد! یعنی برنده های هفته ۲۵ به هم رسیده اند

*/ چادر ملو تا جایی از لیگ برعکس تراکتور، تمام بازی‌های خانگی اش در یزد را یک بر صفر می‌برد! اما در بازی‌های بیرون خانه فقط  هوادار را ۱-۰ برد. این شیر خانگی فقط به پرسپولیس و سپاهان باخته و یقه بقیه بزرگان را گرفته بود تا اینکه سال ۱۴۰۴ رکوردش با باخت به هوادار خراب شد!

*/ تراکتور یک بازی معوقه با فولاد در اهواز دارد، اما می‌تواند با بردن این بازی فاصله ۴ امتیازی در صدر با سپاهان و ۶ امتیازی با پرسپولیس -به عنوان تیم سوم- را حفظ کند. اما همه امیدهای دو تعقیب کننده -که اتفاقا چادرملو را در همین ورزشگاه برده اند- به این است که سعید اخباری ترمز اسکوچیچ را بکشد.

*/ چادرملو سه بازیکن باسابقه بازی برای تراکتور دارد. علی طاهران کاپیتان اردکانی‌ها، گلزن چادرملو یعنی هادی حبیبی‌نژاد و گلسازشان محمد پاپی هم سابقه عضویت در جمع پرشورها را دارند.

*/ سعید اخباری سرمربی چادرملو در ۳ رویارویی قبلی خود با تراکتور -با تیم های دیگر- بازنده بوده و اسکوچیچ برای دومین بار با این حریف روبرو می شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی