یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
۱ |
۰

فرصت کوتاه سرمربی مونته نگرویی برای بقا، میانگین بوژوویچ کمتر از استقلال!

فرصت کوتاه سرمربی مونته نگرویی برای بقا، میانگین بوژوویچ کمتر از استقلال!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی استقلال هنوز نتوانسته تغییری در شرایط این تیم ایجاد کند و میانگین امتیازگیری این تیم بهتر که نشده هیچ، بدتر هم شده است.

به گزارش خبرورزشی، بوژوویچ برای بقا باید خود را به استقلال برساند!

میانگین امتیاز گیری استقلال از اول فصل تا کنون ۱.۱۲ امتیاز بوده اما میانگین امتیازگیری بوژوویچ در استقلال، تا الان نیم امتیاز در هر بازی است.

میودراگ بوژوویچ از زمانی که هدایت استقلال را برعهده گرفته است، در ۴ بازی  لیگ برتر روی نیمکت آبی ها نشسته  که حاصل آن ۲ شکست برابر پرسپولیس و تراکتور و ۲ تساوی برابر خیبر و ذوب آهن بوده است. او در آسیا هم دو بازی برابر النصر روی نیمکت بود که حاصل آن یک مساوی بدون گل و شکست ۳-۰ بود.

البته بوژوویچ شب بازی با پرسپولیس به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شد ولی به هرحال نتیجه این بازی را به پای او می نویسند، چرا که می توانست روی نیمکت ننشیند! ضمن اینکه او تیمی را در اختیار گرفت که در آشفته ترین شرایط ممکن قرار داشت و بهبود شرایط این تیم اصلا کار ساده ای نیست.

برخی معتقدند بهبود چنین تیمی نیاز به زمان دارد و نمی‌توان در ۴ بازی تغییر اساسی ایجاد کرد و اساسا باید عملکرد بوژوویچ را در پایان فصل سنجید اما اما هواداران به دلیل سابقه او در استقلال خوزستان انتظارات بالایی دارند و توقع دارند تیم شرایط بهتری را تجربه کند.

اینجا را ببینید: تست نهایی از مصدومان استقلال/ کدام بازیکنان دست بوژوویچ را می گیرند؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • زیگزاگ IR ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
    یه ماشین چهارچرخ پنچر بهش دادند بعد میگند با سرعت ۱۲۰ تا حرکت کن.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی