به گزارش خبرورزشی، تمرین امروز یکشنبه سوم فروردین سرخپوشان از ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی آغاز شد.
با تصمیم اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس، تمرین امروز به یک بازی تدارکاتی درون تیمی اختصاص داشت که طی آن، بازیکنان به دو تیم قرمز و مشکی تقسیم شدند و به مصاف هم رفتند.
این دیدار شبیهسازی شده، یک بازی تدارکاتی بود که در دو زمان ۳۰ دقیقهای برگزار و به شکل جذاب و پر شوری انجام شد و با نتیجه دو بر صفر به سود تیم مشکی خاتمه یافت.
هر دو گل این بازی توسط سردار دورسون به ثمر رسید که یکی از گلها از روی نقطه پنالتی بدست آمد.
این روزها ملیپوشان، غایبان تمرینات همه تیم ها هستند ولی سایر بازیکنان پرسپولیس بدون مشکل در اختیار کادر فنی بودند.
با تصمیم و اعلام کادر فنی، تمرین فردا تعطیل و به بازیکنان استراحت داده شد تا از روز سهشنبه برنامههای خود را برای بازی برگشت برابر تیم شمس آذر مجددا پیگیری کنند.
اینجا را ببینید: گزارش تصویری| آچار فرانسه پرسپولیس پا به توپ شد