جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
۱ |
۰

خارجی محبوب استقلال به ترکیب اصلی برمی گردد؟

خارجی محبوب استقلال به ترکیب اصلی برمی گردد؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نظر می رسد باید شاهد تغییراتی در ترکیب ثابت استقلال باشیم.

به گزارش خبرورزشی، جلال الدین ماشاریپوف یکی از بازیکنان اصلی استقلال بود که مصدومیت بدهنگامش آن هم در حساس ترین برهه فصل، باعث شد دست کادرفنی آبی ها برای تزریق خلاقیت به خط میانی بسته شود.

حتی حضور این ستاره تیم ملی ازبکستان به عنوان بازیکن تعویضی در دیدارهای اخیر هم خیلی نتوانسته گره از کار استقلال بگشاید چرا که هم بازی های تیم بسیار دشوار بوده و هم خود ماشاریپوف مشخصا آمادگی لازم برای رقم زدن تفاوت ها را نداشت. تا جایی که حتی برخی هواداران نسبت به عملکرد او در دربی و دیدار برگشت مقابل النصر انتقاد داشتند.

با این حال گویا ماشا در تمرینات توانسته به آمادگی برسد و رضایت میودراگ بوژوویچ را جلب کند. آنطور که شنیدیم، در حال حاضر بین مصدومانی مثل او، مسعود جوما و ابوالفضل جلالی که دوران نقاهتشان را سپری کرده و آماده بازی هستند، ماشاریپوف در صف اول بازگشت به ترکیب اصلی قرار دارد و به احتمال فراوان این بازیکن که کیفیت فنی اش باعث شده بین طرفداران محبوب شود، در جدال حساس این هفته مقابل ذوب آهن از ابتدا کار را شروع خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: فوری: کار بازیکن حریف استقلال به اتاق عمل کشیده شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • حسین IR ۱۳:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
    ماشا بازیکن خوبی هست اما جلالی هم در سمت چب خیلی خوب هست ولی بهدشرطی که آرمین سهرابی پشت سرش در سمت چپ دفاعی را پر کند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی