به گزارش خبر ورزشی؛ استقلال روز پنجشنبه بیست و یکم اسفند سال ۱۳۹۳ به مصاف نفت تهران رفت و با یک گل مغلوب این تیم شد تا علیرضا منصوریان با تیم زردپوش پایتخت موفق به شکست دادن استقلال امیر قلعه نویی شود.
منصوریان پس از این پیروزی مصاحبه بسیار تندی انجام داد که بیست و سوم اسفند همان سال تیتر اول ما شد. او با اشاره به کسب برتری مقابل استقلال در هر دو دیدار رفت و برگشت لیگ چهاردهم گفت: در این فصل ۶ امتیاز از استقلال گرفتهام اما مطمئن باشید این امتیازات را یک روز به استقلال پس میدهم. البته این را هم بگویم آدمهایی که اطراف امیر قلعه نویی میدوند، میخواهند رابطه من با سرمربی استقلال را خراب کرده و ما را به جان هم بیندازند. در همین مسابقه، دستیاران امیر قلعه نویی برخورد بسیار سردی با من داشتند. شاید باورتان نشود ولی حتی هم اتاقی و همبازی ام در استقلال به من پشت کرد.
هنگام برگزاری این بازی گروهی از طرفداران استقلال برای منصوریان پلاکارد زده شمارش معکوس برای سرمربیگری او در جمع آبیپوشان را استارت زدند ولی سرمربی وقت نفت به این مساله هم واکنش نشان داد و گفت: من خیلی دوست دارم سرمربی استقلال شوم ولی مگر با پلاکارد زدن فوتبالیست شده و به استقلال آمدم که حالا با همین شیوه هدایت آبیپوشان را برعهده بگیرم؟