نظرسنجی

شما طرفدار کدام تیم لیگ برتری هستید؟
کت و شلوار؛ راز غیبت بختیاری زاده در عکس تیمی استقلال!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پشت پرده غیبت مربی موقت استقلال در عکس تیمی آبی ها یک نکته مهم وجود دارد.

به گزارش خبرورزشی، سهراب بختیاری زاده چون حدس می زد برای بازی با الریان در هفته هشتم لیگ نخبگان آسیا سرمربی جدید این تیم انتخاب می شود حاضر نشد کت و شلواری که باشگاه برای او تهیه کرده بود را بر تن کند.

هفته پیش و درست در اوج داستان های حضور ماتزاری در استقلال بازیکنان و اعضای کادر استقلال کت و شلوارهایشان را برای سفر به قطر پرو کردند اما سهراب بختیاری زاده چون حدس می زد تا زمان بازی با الریان سرمربی جدید انتخاب می شود حاضر نشد این کار را انجام بدهد.

شنیدیم تصور سرمربی استقلال این بوده که تا بازی با الریان سرمربی استقلال انتخاب می شود و نیازی به ادامه حضورش در کادرفنی نیست و به همین دلیل هم کت و شلوارش را پرو نکرد و در نتیجه روز گذشته در عکس تیمی هم غایب بود.

آنچه مسلم است سهراب بختیاری زاده جای ثابتی در کادرفنی استقلال ندارد و به نظر می رسد او از این مساله راضی نیست و حاضر نیست با این شرایط به کارش ادامه بدهد.

همچنین ببینید: غیبت عجیب سهراب در عکس دسته جمعی استقلال/ بختیاری‌زاده با تیپ موسیمانه عازم قطر شد +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • مرتضی IR ۱۶:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۳۰
    انشاالله که آقا سهراب به بازیکنا گفته که آلن بازی مقابل الریان حکم یه جام رو داره اول اینکه بعث صعود استقلال دوم اینکه ببرد استقلال از پرسپولیس انتقام گرفته.ارزوی موفقیت برای استقلال بزرگ وکادر فنی.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

شما طرفدار کدام تیم لیگ برتری هستید؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی