فوری؛ هواپیمای النصر در تهران می نشیند، جت شخصی رونالدو در منچستر نشست!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با فرود جت شخصی فوق‌ستاره پرتغالی تیم فوتبال النصر در فرودگاه منچستر، احتمال عدم حضور وی در تهران و بازی برابر پرسپولیس قوت گرفت.

به گزارش خبرورزشی، پرسپولیس در هفته هشتم لیگ نخبگان آسیا دوشنبه شب در تهران پذیرای النصر عربستان است و همه جا صحبت از نیامدن یا حضور رونالدو در تهران اما درحالی که همه منتظر خبر رسمی حضور یا غیبت این فوق ستاره در کشورمان هستند، جت شخصی کریستیانو رونالدو در فرودگاه منچستر فرود آمد!

النصر پنجشنبه‌شب و بعد از برتری ۳-۲ مقابل الاهلی در لیگ حرفه‌ای عربستان خود را آماده سفر به تهران کرد تا برای بازی با پرسپولیس وارد ایران شود. برخی از رسانه‌های عربی گمانه‌زنی‌هایی را برای عدم حضور رونالدو در تهران منتشر کردند و نوشتند که با توجه به صعود قطعی النصر و حفظ جایگاه این تیم در رده‌بندی لیگ نخبگان آسیا، به رونالدو استراحت داده شده تا برای بازی‌های بعدی آماده شود.

هرچند حضور رونالدو در این هواپیما تایید نشده اما به نظر می‌رسد که فوق‌ستاره پرتغالی النصر راهی انگلیس شده تا در کنار خانواده ریکاوری کند. پرسپولیس و النصر در شرایطی به مصاف هم می‌روند که سرخ پوشان تهرانی در رده نهم قرار دارند و النصر نیز در جایگاه سوم است.

اینجا را ببینید: سرگیجه در رسانه های عربستانی؛ رونالدو برابر پرسپولیس هست یا نیست؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • کامران زارعی IR ۲۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
    هیچی دیگه النصر که خیالش از صعود راحته لنگ این النصر نصف و نیمه رو می بره چون النصری ها هیچ انگیزه ای ندارند و النصری ها لنگی ها را دست کم می گیرن خرشانس یعنی لنگ کاشکی بازی آخرمون با الشرطه بود
  • پیام IR ۰۱:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
    خیلی بد شد استقلالی ها چند روز دارند نرمش می‌کنند که دنبال اتوبوس بدوند.حیف شد .تنها دلخوشی استقلالی ها در چند سال اخیر دویدن دنبال اتوبوس تیم های است که با پرسپولیس بازی دارند.یک ستاره از دست دادند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی