به گزارش خبرورزشی، «۴ بازیکن کلیدی النصر بازی با پرسپولیس را از دست دادند»، این گزارش امروز (جمعه) نشریه المیدان سعودی از ضربه کاری به بدنه تیم زردپوش ریاض قبل از بازی با سرخ پوشان پایتخت است.
بدین ترتیب ۴۰ درصد بازیکنان ترکیب اصلی النصر در بازی با پرسپولیس به دلیل مصدومیت و محرومیت حضور نخواهند داشت.
النصر در دیداری حساس در هفته گذشته در لیگ برتر عربستان به مصاف الاهلی رفت و با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی رسید.
در این بازی النصر ۲ بازیکنش را به دلیل مصدومیت از دست داد.
نشریه المیدان مینویسد که النصر اوتاویو(مصدومیت)، محمد سیماکان(محرومیت)، سلطان الغنام(مصدومیت) و عبدالله الخیبری(مصدومیت) ۴ بازیکن کلیدی تیم در بازی با پرسپولیس حضور نخواهند داشت.
براساس گزارش رسانه سعودی، از دست دادن تقریبا ۴۰ درصد بازیکنان ترکیب اصلی النصر قبل از بازی با پرسپولیس «شوک بزرگی به پیولی وارد کرده» است.
بیشتر بخوانید: درخواست ویزای النصر برای رونالدو/ فوق ستاره برای دومین بار در ایران؟