تکذیب یک شایعه؛ نه کارتال درخواستی از عالیشاه داشت، نه کاپیتان حرفی زد
منبع: آنا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در ساعات اخیر شایعات عجیبی درباره کاپیتان پرسپولیس منتشر شده است.

به گزارش خبرورزشی، برخی شایعات مربوط به جلسه اسماعیل کارتال و امید عالیشاه صحت ندارد. در ساعات اخیر اخباری درباره درخواست سرمربی پرسپولیس از کاپیتان این تیم برای عذرخواهی از سایر هم‌تیمی‌ها به دلیل دریافت کارت قرمز مقابل سپاهان پیش از تمرین امروز منتشر شده است. شایعاتی که البته اظهارات و عصبانیت روز گذشته کارتال در نشست خبری از امید عالیشاه نیز در ایجاد آن بی‌تاثیر نبود.

این در حالی است که کاپیتان پرسپولیس در تمرین امروز مانند سایر بازیکنان به کارهای گروهی پرداخته و اساسا هیچ درخواستی بین او و کارتال رد و بدل نشده است. حتی برخی خبرها نیز با توجه به نظر کارشناسان داوری، از تغییر موضع سرمربی سرخپوشان نسبت به عالیشاه حکایت دارند.

امروز صفحه های هواداری در فضای مجازی مدعی ده بودند قبل از آغاز تمرین، عالیشاه از همبازیانش عذرخواهی کرده اما بازیکنان پرسپولیس می گویند اصلا چنین اتفاقی رخ نداده و در تمرین همه چیز عادی بوده است.

در همین رابطه؛ ادعای صفحه های هواداری پرسپولیس؛ جلسه سرمربی و کاپیتان قبل از تمرین!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی