کیومرث هاشمی در حاشیه بازدید از ساختمان جدید صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان، اظهار داشت: خدا را شاکرم که امروز توفیقی دست داد تا در جمع خدمتگذاران به قهرمانان و پیشکسوتان کشورمان باشیم. عزیزانی که با زحمت خود، خدمات خوبی به پیشکسوتان و قهرمانان میدهند. این خانه برای اولیهای قدیم و جدید است. اولیهای قدیم یعنی پیشکسوتان فعلی و اولیهای جدید یعنی قهرمانان فعلی.
وی افزود: نزدیک به هفت هزار نفر تحت پوشش صندوق هستند. صندوق قرار است با مدیریت خوب، این عزیزان را پوشش بدهد. در این صندوق ۲ هدف عمده دنبال میشود. ابتدا افزایش درآمد پایدار که همین موضوع به توسعه کمی و کیفی ارائه خدمات به جامعه هدف کمک میکند. به اشکال مختلف درآمدهای پایدار افزایش پیدا میکند. همین آژانسی(قهرمان سیر) که سالها بدون فعالیت مانده بود، امروز دیدید با چه کیفیتی خدمات ارائه میدهد. چند شرکت فعال حضور پیدا کرده و خدمات میدهند تا درآمد پایدار را افزایش بدهند.
مستمری افراد تحت حمایت صندوق ۴ برابر میشود
وزیر ورزش تاکید کرد: البته دولت به معنای وزارت ورزش موظف است که سالیانه مبالغی را به صندوق کمک کند تا بتواند روی پای خودش بایستد و پس از رسیدن به درآمد پایدار، روز به روز خدمات بیشتری را ارائه بدهد. پیشکسوتان و قهرمانان، سرمایههای کشور ما هستند و نیاز به توجه بیشتری دارند. یکی از رسالتهای اصلی ما در مجموعه ورزش کشور همین موضوع است و خیلی روی این موضوع حساس هستم. خوشبختانه از زمانی که مدیرعامل صندوق در این منصب قرار گرفت، همراه با سایر همکاران خود، اعضای هیات مدیره و کارکنان مجموعه برای ارائه خدمات، وقت زیادی میگذارند.
هاشمی تصریح کرد: با توجه به برنامهریزی صندوق و سیاستهای وزارت ورزش، سعی ما بر این است پس از پارالمپیک و از ابتدای مهر، رقم مستمری پیشکسوتان و قهرمانان چهار برابر شود. رقم حداکثریاش شاید به ۱۰ تا ۱۲ میلیون برسد. این یکی از اقدامات بسیار مهم صندوق است.
مسئولان کمیته المپیک باید درمورد دلیل انتخاب لباس را توضیح بدهند
وی درمورد حواشی مربوط به لباس کاروان ایران در المپیک، اعتراضهای مهسا جاور به منتقدان و عملکرد کاروان ایران تا پایان روز هفتم پاریس 2024، توضیح داد: الان زمان حرف زدن درمورد این مسائل نیست. روز اولی که به وزارتخانه آمدم، با توجه به تجربه خود در بخشهای مختلف ورزش اعلام کردم در جزئیات مسائل کمیته ملی المپیک حضور پیدا نمیکنیم. در بحث لباس کاروان هم نگاههای مختلفی وجود داشت. زمانی که خودم رئیس کمیته بودم، به لباسها ایراد گرفتند که همان زمان پذیرفتیم و لباسها تغییر کرد.
وزیر ورزش خاطرنشان کرد: اکنون در هفته دوم المپیک هستیم که رشتههای مدالآور ما مسابقه میدهند. به همین دلیل امیدوارم عزیزان رسانهای که همیشه یار و یاور ورزش کشور بودند کمک کنند آرامش لازم در ورزش برقرار باشد. از قبل پیشبینی کرده بودیم در رشتههایی که هفته دوم مسابقه میدهند، کسب مدال کنیم. از دوستان در کمیته ملی المپیک خواستهام دلایل خود را برای انتخاب این لباس اعلام کنند که در زمان خودش این کار انجام میشود. البته دوستان باید بیشتر توجه میکردند که باید از قبل لباس رونمایی میشد.
ناداوری عجیب شانس کسب مدال را از شمشیربازی گرفت
هاشمی اضافه کرد: اکنون باید تمرکز خود را روی هفته دوم بگذاریم. تا الان از هیچ رشتهای که مسابقهاش برگزار شده توقع مدال نداشتیم. البته در برخی رشتهها مثل شمشیربازی پیشبینی 50-50 درصدی داشتیم که ناداوری عجیبی صورت گرفت. هانیه رستمیان هم روز گذشته در اسلحه تخصصیاش یعنی تپانچه 25 متر سه وضعیت خوب ظاهر شد. مدال هم دور از دسترسش نبود.
وی عنوان کرد: رشتههایی مثل کشتی، وزنهبرداری و تکواندو مدال آوران ما هستند که در ادوار مختلف کم یا بیش مدال گرفتهاند. امیدواریم بازهم بتوانند دل مردم را شاد کنند. وظیفه ما پشتیبانی از مجموعه فدراسیونها، تیمهای ملی و سرکشی به اردوها بود. پاداشها را نیز به موقع پرداخت کردیم. انشاءالله موفق باشند.