۱۵
سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۲
۱۵ |
۶

دروازه بان سابق پرسپولیس خداداد عزیزی را تهدید کرد!

دروازه بان سابق پرسپولیس خداداد عزیزی را تهدید کرد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بهروز سلطانی علنی خداداد عزیزی را تهدید کرده است.

به گزارش خبرورزشی، در حالی که دعوای خداداد عزیزی و پرسپولیسی ها بالا گرفته و سرپرست تراکتور در حمایت از علیرضا بیرانوند به پرسپولیس حمله کرده، بهروز سلطانی هم علنی دست به تهدید خداداد زده است.

بهروز سلطانی دروازه بان اسبق پرسپولیس به خبرگزاری آنا گفته است؛ عزیزی بازیکن ملی ما بوده ولی نباید رفتارهایی کند که به دور از شأن یک بازیکن ملی باشد. مسئولیت سرپرستی تیم تراکتور را بر عهده دارد ولی دلیل نمی‌شود بابت دستمزدی که از زنوزی می‌گیرد علیه پرسپولیس موضع بگیرد و خودش را مضحکه کند. عزیزی اگر اعتباری دارد از تیم ملی و پرسپولیس است. یک گل به استرالیا زد و تیم ملی به جام جهانی رفت. ارزش کار خود را زیر سوال نبرد و به دنبال فرافکنی نباشد. اگر هواداران پرسپولیس روی او کلید کنند با شعارهایی که برایش می‌سازند او را به دردسر می‌اندازند. غزال تیزپای فوتبال ما خداداد عزیزی دست از کری خواندن بکشد تا کار به جاهای باریک کشیده نشود.

هواداران تراکتور به شدت از این مصاحبه سلطانی شاکی هستند و می گویند در واقع سلطانی به هواداران پرسپولیس هم خط داده برای خداداد عزیزی شعار بسازند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۴
  • غیرقابل‌انتشار: ۸
  • وطنم ایران IR ۰۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۳
    بهروز سلطانی بهترین دروازه‌بان دهه ۶۰فوتبال ایران بود.
  • افی IR ۰۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۳
    خداد سابقه اش مشخصه دیگر حرفهایش برای کسی ارزشی نداره بذار هر چی میخواد بگه نوبت به تیم فعلی اش هم میرسه تراکتور منتظرش باشه
  • قلیچ اف IR ۰۶:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۳
    قراره خداداد از فصل آینده سرپرست تیم محله ما "جاوید قلیچ اباد" بشه البته قرار نبود رسانه ی بشه ولی ازدستم در رفت 😉

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی