محمدرضا مدنی؛ سیروس دین محمدی، بازیکن اسبق تیم ملی و باشگاه استقلال در گفتوگو با خبر ورزشی، درباره اتفاقات اخیر در تیم ملی و مصاحبه مهدی طارمی، همچنین نقل و انتقالات باشگاه استقلال اظهاراتی را مطرح کرد.
پس از قطعی شدن انتقال حسین زاده به شارلروا بلژیک خیلیها با این موضوع مخالفت کردند و این اقدام حسین زاده را عجولانه دانستند. نظر شما که در فوتبال آلمان و بوندس لیگا توپ زده اید در این باره چیست؟
هر فوتبالیستی آرزو دارد در اروپا فوتبال بازی کند و به نظرم هر زمان این شانس به او رو کرد باید از شانسش استفاده کند.
اینکه برخی گفتهاند این اقدام برای حسین زاده زود بوده و باید تا جام جهانی صبر میکرد را چطور تحلیل میکنید؟
به نظرم این تصمیم کاملاً شخصی است ولی وقتی دعوت شده به نظرم خوب کاری کرده که راهی اروپا شد. این آرزوی هر فوتبالیست است و دیر و زود هم ندارد. هر زمان که بازیکن را خواستند باید برود. من خودم این کار را نکردم و سوختم!
چطور؟
بعد از بازی تیم ملی مقابل نانت فرانسه چند پیشنهاد اروپایی دریافت کردم اما تصمیم گرفتم بعد از جام جهانی لژیونر شوم. اما چون در جام جهانی بازی نکردم خیلی از پیشنهاداتم از بین رفت.
فوتبال بلژیک تا چه اندازه در اروپا شناخته شده است و آیا بازی در این کشور میتواند باعث پیشرفت حسین زاده شود؟
تیم ملی بلژیک یکی از تیمهای خوب و قوی اروپاست اما همه بازیکنان ملیپوش این کشور در لیگهای معتبر اروپا توپ میزنند. به همین خاطر سطح لیگ خودشان خیلی بالا نیست. فکر کنم حسینزاده با ۲۱ سال سن میتواند آنجا به پیشرفت خودش فکر کند و در آینده از بلژیک به لیگهای بهتر انتقال یابد.
بازگشت کاوه رضایی بعد از ۵ سال دوری از لیگ ایران را چطور توصیف میکنید؟
به نظرم کاوه رضایی نباید فکر کند که فوتبال ایران ضعیف تر از فوتبال بلژیک است. شاید در خیلی از فاکتورها لیگ ایران بتواند با فوتبال باشگاهی بلژیک مقایسه شود و اعتقاد من این است که کاوه رضایی باید به آنچه انتظار هواداران استقلال است توجه کند و بداند که مسئولیت سنگینی در تیم استقلال بر دوشش قرار داده شده است. زمانی وقتی بازیکنان از اروپا به ایران برمیگشتند میگفتند که فوتبال شان تمام شده است. کاوه رضایی باید ثابت کند که فوتبالش تمام نشده و هنوز میتواند بازی کند.
نظرتان در رابطه با ترافیک موجود در خط حمله استقلال چیست؟
در فوتبال، ترافیک معنی ندارد! هرکس بهتر باشد و در تمرینات آماده تر ظاهر شود میتواند فیکس شود و بازی کند. این بستگی به نظر کادرفنی دارند. چه بهتر که با بیشتر شدن تعداد مهاجمان این رقابت بیشتر هم بشود.
در مصاحبه اخیر مهدی طارمیبه این موضوع پرداخته شد که در ماههای اخیر بیش از ۵۰ بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت شدند. به نظر شما این موضوع به خاطر نقطه ضعف کادرفنی تیم ملی بوده یا برعکس؟
طبیعتاً باید اینطور باشد. وقتی ۱۸نفر ثابت بدانند که همیشه در تیم ملی حضور دارند عملاً انگیزه بین بازیکنان دیگر لیگ از بین میرود. قرار نیست فهرست تیم ملی پلمب شده برای یک عده خاص باشد. یکی از اصول مربیگری در تمام دنیا این است که هیچ بازیکنی حاشیه امنیت نداشته باشد و هر کس بهتر است بیاید و برای تیم ملی بازی کند.
در رابطه با بخش دیگری از صحبتهای طارمیهم صحبت میکنید؟ این که او گفته بود بازیکنان تا ساعت ۴ صبح مافیا بازی میکردند؟
اینها به ضعف مدیریت سرمربی تیم برمیگردد. وقتی دیسیپلین لازم در اردوی تیم ملی حاکم نباشد بازیکن هم بازیگوش میشود. به طور کلی جوان دوست دارد سر به هوا باشد و شیطنت کند. این مسائل فقط باید از سوی کادر فنی و مدیریت تیم جمع و جور شود وگرنه هر جوانی را به حال خودش بگذارید دوست دارد تا ۴ صبح بیدار باشد و پیتزا سفارش بدهد. به طور کلی فوتبالیست حرفه ای باید این درک را داشته باشد که اگر میخواهید پیشرفت کند باید شبها به موقع بخوابد. اگر شما ۴ صبح بخوابید و ساعت ۱۲ از خواب بیدار شوید قطعاً نمیتوانید موفق باشید.
به عنوان آخرین پرسش در رابطه با ابقای دراگان اسکوچیچ در کادر فنی تیم ملی چه صحبتی دارید؟
این بدترین رفتار با اسکوچیچ بود چون همان یک ذره ابهتی که داشت را هم نابود کردند! نباید با او چنین کاری را انجام میدادند. این رفتن و برگشتن به ضرر اسکوچیچ شد. این خطای پشت هجده نبود، بلکه به اندازه ده تا پنالتی بد بود.