وقتی حسین هدایتی مالکیت استیل آذین را ب عهده گرفت، مصطفی آجرلو را بعد از چند سال فعالیت به تیم خودش آورد و یکی از جنجالی ترین اتفاقات نیز در همان دوران رقم خورد. در آن زمان علی کریمی یکی از ستارههای استیل آذین بود. از طرفی با حکم حسین هدایتی، مصطفی آجرلو به عنوان مدیرعامل باشگاه انتخاب شد. مدیریت قبل از آجرلو، رابطه بسیار خوبی با کریمی داشت. تا جایی که تیم با نظر این بازیکن بسته شده بود و حالا با آمدن آجرلو، علی کریمی رابطهاش با مدیریت را خراب شده میدید. در یکی از روزهای ماه مبارک رمضان استیل آذین با استقلال بازی داشت. در تمرین قبل از مسابقه علی کریمی به علت نوشیدن آب با صادق درودگر که آن زمان سرپرست تیم بود، درگیری لفظی پیدا کرد. با رای مصطفی آجرلو، علی کریمی به علت روزه خواری و عدم احترام به ارزشهای دینی از استیل آذین اخراج شد که این تصمیم جنجال زیادی در فوتبال ایران به پا کرد. برخی موافق با آن بودند و برخی مخالف. اما آجرلو قاطعانه از تصمیمش دفاع کرد. بخش هایی از دفاعیات آجرلو را در رابطه با آن تصمیم جنجالی در زیر می خوانید:
*طبیعتا برخود علی دایی هم با کسی که در انظار عمومی چنین رفتاری را انجام میدهد، نمیتوانست غیر از این باشد. مطمئنا کسانی که به این شکل موضعگیری داشته اند از مسئله آگاهی کامل ندارند و از فحاشی و رفتار گستاخانه یک بازیکن دفاع نمی کنند.
*برخی افراد که پیشینه توهین به جامعه خبرنگاران ورزشی را داشته اند و اهالی رسانههای ورزشی را متهم به دریافت پول و باج خواهی از اهالی ورزش می کردند، حالا وارد میدان شده اند و میخواهند مسائل شخصی خود را مطرح کنند. سوال من از آقایان این است زمانی که جامعه رسانه ای ورزش را به باج خواهی متهم میکردید، اعتقادی به لزوم پوشاندن معایب دیگران و خودداری از تهمت زدن نداشتید؟
*با صداقت و شجاعت میگویم دلیل اخراج کریمی انتقادات مطرح شده در مورد مدیرعامل باشگاه و هیچ موضوع دیگری نبوده است. علی کریمی به دلیل تظاهر و پافشاری بر روزه خواری علنی و اعتراض شدید همراه با توهین و فحاشی به مسئولان فدراسیون فوتبال از این باشگاه اخراج شده است.
*میتوانید بروید و از بازیکنان بزرگی که در پاس با من همکاری داشتند بپرسید. فکر میکنید همه بازیکنان پاس در آن سالها و یا همه بازیکنان استیل آذین روزه میگیرند؟ متاسفانه باید بگویم اکثر بازیکنان و بسیاری از ورزشکاران ما روزه نمیگیرند اما موضوع ما تظاهر به روزه خواری و پس از آن اعتراض و فحاشی نسبت به مسئولان محترم فدراسیون فوتبال بوده است.
*اگر این اتفاق و این اشتباه به صورت محرمانه و مخفیانه صورت می گرفت حتما ما هم به شکل پنهان با موضوع برخورد می کردیم اما زمانی که این اتفاق علنی شده، در یک روزنامه به چاپ رسیده و عده دیگری در فضایی باز موضوع را دیده اند و پس از آن گزارشهایی از این موضوع در رسانهها منتشر شده چطور باید برخورد کنیم؟ باید منکر این اتفاقات بشویم؟
*علی کریمی باید به دو دلیل از مردم عذرخواهی کند، ابتدا به دلیل تظاهر در روزه خواری علنی و فحاشی و سپس به دلیل دروغ گویی در این دو مورد.
مدیرعامل جدید باشگاه استقلال اما ماجراهای دیگری هم در فوتبال ایران دارد. از جمله انتقاد او از محمود احمدی نژاد رئیس جمهور وقت ایران:
*من به آقای احمدی نژاد احترام میگذارم اما به نظرم در حوزه فوتبال ایشان مردود است و نتوانست به فوتبال کشور کمک کند. آقای رییس جمهور برای مشروعیت خودش به فوتبال نیاز داشت؟ ایشان شعار داده بود که من شایسته سالار هستم. شایسته که بود؟ آقای علیآبادی بود که در مورد فیفای اسلامی صحبت کردند؟ وقتی مزه قدرت فوتبال زیر دندان انسانها قرار میگیرد، ممکن است مسیر فوتبال را به خطا ببرد.
آجرلو اما وقتی مسولیت هم نداشت گاهی اوقات اظهاراتش در فوتبال ایران جنجالی می شود. او از سلطانی فر و انتخابش در باشگاه پرسپولیس نیز انتقاد کرده بود:
*آقای سلطانی فر متولی ورزش کشور است. من در پاسخ به کسانی که میگویند فوتبال امنیتی است میگویم به هیچ وجه اینطور نیست. فوتبال زمانی امنیتی میشود که در آن دخالت سیاسی میکنیم. زمانی امنیتی میشود که آقای رسول پناه از آن ادبیات زشت استفاده میکند. حرف ما این است که ورزش را رها کنید، بگذارید نفس بکشد. من تا به حال ندیده بودم کریم باقری حرفی بزند. این بار دیدم او هم نوشته آقای رسول پناه خداحافظی کن. چه کاری کرده اید که باقری هم اعتراض میکند؟ رسول پناه، چون رئیس حوزه انتخاباتی یک شخص در یک جایی بوده که در حال حاضر هم حضور دارد به مدیریت پرسپولیس رسیده است. آیا این ملاک مدیریت در ورزش است؟
و اما مصطفی آجرلو چند سال قبل برای اسحاق جهانگیزی معاون وقت رئیس جمهور نیز نامه ای جنجالی نوشت:
*در سالروز انتخابات فدراسیون فوتبال نامهای به اسحاق جهانگیری نوشتم و گفتم در چنین روزی و با کمک شما و دخالت دولتیها، مهدی تاج 4 سال پیش رئیس فدراسیون فوتبال شد. الان تاج نیست، فدراسیون به صورت سرپرستی اداره میشود و این اوضاع فوتبال کشور است. اگر فکر میکنید که الان فقط تاج باید پاسخگو باشد، اشتباه میکنید. آقای جهانگیری! شما باید پاسخگوی وضع فوتبال باشید که تاج را با دخالت به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب کردید. من و تاج رفیق هستیم اما حوزه کار در جمهوری اسلامی جدی است. تاج برایم پیام فرستاد که اگر جهانگیری پشت تو بود، کنار میرفتی؟ گفتم این ریاست فدراسیون نوش جانت، حداقل فوتبال را درست کن!
*هشت سال پیش که من در انتخابات حضور پیدا کردم آقای احمدی نژاد دخالت کرد و امسال آقای جهانگیری. این دوره که دولت تدبیر و امید است هیچ فرقی با دولت قبلی نکرده است. فوتبال پاکی که آقای احمدی نژاد درست کردند را الان می بینیم و فوتبالی هم که دولت تدبیر و امید درست کردند را هشت سال بعد می بینیم. به نظر من هیچ فرقی بین این دولت و دولت قبلی نیست.