خبرورزشی - در شرایطی که صبح امروز عده ای از هواداران استنقلال با تجمع مقابل وزارت ورزش خواستار برکناری احمد مددی از سمت مدیرعاملی بودند، کادرفنی استقلال و در راس آنها فرهاد مجیدی جلسهای در هتل الجداف روتانا شهر دبی برگزار کردند.
در این جلسه گابریله پین هم حضور داشت و فرهاد مجیدی که ظاهرا از حضور این مربی ایتالیایی در امارات خوشحال و راضی به نظر میرسد بعد از مدتها با چهرهای سرحال دیده شد. نکته جالب اینکه طبق معمول بهزاد غلامپور نیز در این جلسه، یار و یاور فرهاد مجیدی بود!
آنچه در لابه لای اعتراض هواداران استقلال مشاهده می شود، نارضایتی پیرامون عملکرد مدیریت باشگاه است. طرفداران خشمگین استقلال با وجود مقاومت نگهبانان ساختمان باشگاه، به سمت در ورودی حمله ور شدند و دقایقی نیز این درگیری ها ادامه پیدا کرد!