نظرسنجی

مربی سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...
یکشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶
۲ |
۵

مظاهری پول بگیرد در استقلال می‌ماند

مظاهری پول بگیرد در استقلال می‌ماند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رشید مظاهری خیلی دوست ندارد جزئیات قرارداد خود را در اختیار خبرنگاران قرار بدهد.

فرهاد مجیدی با رشید صحبت کرده و شرایط او را جویا شده است. به نظر می‌رسد اگر این دروازه بان مشکل مالی خود را با باشگاه استقلال حل کند، شاید در این تیم ماندنی شود. پیش از این صحبت از حضور رشید در سپاهان بود اما انگار اصفهانی‌ها به دروازه بان استقلال چراغ سبز نشان دادند و به همین دلیل احتمال ماندن مظاهری در استقلال بیشتر از قبل شده است.

از طرفی استقلالی‌ها برای این که احتیاط لازم را انجام داده باشند، دروازه‌بان پیکان را هم جذب کردند تا اگر از بین حسینی و مظاهری یکی را از دست دادند، دچار مشکل نشوند. با تمام این اوصاف باید در مورد ماجرای استقلال و مظاهری باز هم صبر کنیم و ببینیم کار به کجا کشیده می‌شود. آیا استقلال می‌تواند نظر رشید را از نظر مالی تامین کند و پول فصل گذشته‌اش را بدهد تا او ماندنی شود یا نه؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • علیرضا سپاهانی IR ۱۷:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۱
    خدا کنه بمونه نیاد سپاهان
  • کیسه کش IR ۱۷:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۱
    خوب بابا پولشو بدین مگه چقدره ، اون بنده اندازه سه نفر قرار داد داره پول زیادی نیست چرا اذیتش میکند وگرنه باز دوباره میگه من مدیرعاملو قبول ندارم وصلاحیت صحبت با من را نداره

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مربی سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی