جمعه ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۴
۶ |
۳

خاقانی: هیچ‌چیز به اندازه گل برد نمی‌چسبد

دوست دارم در استقلال بمانم ولی .../ پنالتی اول را ندیدم اما پنالتی دوم درست بود/ جوان بودن فرهاد مجیدی کمک زیادی به ما می‌کند

دوست دارم در استقلال بمانم ولی .../ پنالتی اول را ندیدم اما پنالتی دوم درست بود/ جوان بودن فرهاد مجیدی کمک زیادی به ما می‌کند
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سبحان خاقانی در حضور کوتاه‌ مدت خود در ترکیب آبی‌ها موفق شد با کسب یک پنالتی برابر گل‌گهر، عملکرد قابل قبولی به جا بگذارد و پاسخ اعتماد کادرفنی را داد.

یکی از بازیکنانی که توانسته در این فصل در فرصت‌هایی که به دست آورد نمایش خوبی از خود به جا بگذارد، سبحان خاقانی است. بازیکنی که در جدال با گل‌ گهر نیز با حضور خود در زمین و کسب یک پنالتی برای آبی‌ها تاثیرگذار ظاهر شد.

هافبک آبی‌ها درباره صعود تیمش به فینال می‌گوید: خدا را شکر با زحمات بچه‌ها در طول ۹۰ دقیقه پیروز شدیم. برد خیلی خوبی بود آن هم مقابل تیم پرمهره گل‌ گهر سیرجان با سرمربیگری آقای قلعه نویی. آنها یکی از تیم‌های بسیار خوب لیگ بیستم بودند که با بدشانسی سهمیه را از طریق لیگ از دست دادند و در جام حذفی هم اگر در مرحله نیمه‌نهایی به ما نمی‌خوردند شاید می‌توانستند به فینال هم برسند. ولی ما هم استقلال هستیم با کلی هوادار که منتظر رسیدن به جام هستند و با همین انگیزه به زمین پا گذاشتیم و همین موضوع باعث شد که پیروز شویم.

وی درباره اعتراض گل‌گهر به قضاوت بازی و پنالتی‌ها نیز گفت: پنالتی اول را که از نزدیک ندیدم ولی پنالتی دوم واقعا خطا بود. در کل در اینباره نظری ندارم و بهتر است کارشناسان بگویند ولی در کل این پیروزی حق استقلال بود.

این بازیکن در مورد راهیابی به فینال حذفی  گفت: خیلی از این موضوع خوشحال هستیم زیرا می‌توانیم با کسب قهرمانی دل هوادارانمان را شاد کنیم و حداقل از این طریق بتوانیم به نوعی عدم قهرمانی در لیگ‌برتر را جبران کنیم گرچه در لیگ اگر در دو، سه بازی که با بدشانسی از دست دادیم امتیاز می‌گرفتیم می‌توانستیم برای قهرمانی رقابت کنیم اما نشد. گذشته‌ها گذشته و فقط باید به فکر کسب جام از طریق حذفی باشیم و انشاالله این اتفاق با تدابیر آقای مجیدی و تلاش بچه‌ها اتفاق می‌افتد.

هافبک جوان استقلال در مورد گل هایی که برای این تیم به ثمر رساند گفت:  در دیدار با نفت مسجدسلیمان و شهرخودرو گل زدم. همیشه گل زدن بسیار لذت‌بخش است مخصوصا اگر بدانی در تیم پرطرفدار بازی می‌کنی و چند میلیون نفر با گل تو خوشحال می‌شوند. به خصوص در دیدار با نفت مسجدسلیمان که گل سه امتیازی زدم و هیچ چیز جز آن نمی‌توانست آن قدر خوشحالم کند.

وی در مورد اعتقاد فرهاد مجیدی به جوان‌ها و اینکه این روزها بیشتر بازی می‌کنند گفت: اینکه آقای مجیدی خودش هم مربی جوانی است خیلی روی بازی دادن به جوان‌ها تاثیر گذار است. او قبلا بازیکن بوده و کاملاً ما را درک می‌کند. همیشه قبل از اینکه به زمین برویم بیشتر به جوان ها بها و انگیزه می‌دهد.

خاقانی در پایان در مورد اینکه فصل آینده در استقلال می‌ماند یا خیر گفت: توکل به خدا. من که دوست دارم بمانم و باید ببینم نظر باشگاه و کادرفنی چیست؟ انشاالله شرایط به نوعی رقم بخورد که بازیکنان با فکر آسوده در استقلال بمانند و به این تیم کمک کنند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۶
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • الدوچرخه چی IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۵
    به امید قهرمانی استقلال و شاه فرهاد
  • احمد IR ۲۰:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۵
    پنالتی اول رو ندیدی نظر کارشناسان رو هم نخوندی؟! وقتی پنالتی اول صددرصد اشتباه داور بوده چه جوری استحقاق برد داشتین؟! استقلال سال‌هاس حق تیمهای شهرستانی رو میخوره
  • فرشاد IR ۲۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۵
    شما کیسه کشها همیشه اینطور هستید چیزی که به ضررتان باشد را نمی بینید
  • مهدی همدانی IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۶
    کثافت کاری بسه! پنالتی اول رو ندیدم ولی دومی پنالت بود! خجالت بکشید واقعا شرم آوره
  • مهدی همدانی IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۶
    آقای خاقانی، به شما قول میدم حق گل گهرو فولاد از شما خواهد گرفت! یکشنبه... تو که شرف نداری میگی اول رو ندیدم ولی دومی پنالت بود! خجالت بکش
  • بتوچه IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۶
    لنگیا سرتون به کار خودتون باشه حتی اگه مساوی میشد بازم پنالتی میگرفتن

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی