دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۶
۱ |
۲

شیربچه های ایران آماده کره خوری در عربستان!

شیربچه های ایران آماده کره خوری در عربستان!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم میل نوجوانان ایران که در رقابتهای قهرمانی آسیا با کره شمالی، عربستان و تاجیکستان همگروه است، خود را برای اولین بازی مقابل کره ای ها آماده می کند.

به گزارش خبرورزشی، تیم ملی نوجوانان ایران آماده بازی با تیم ملی کره شمالی است.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تیم‌ ملی‌ فوتبال نوجوانان ایران پس از برتری ۲ بر صفر مقابل اندونزی در یک بازی دوستانه و یک روز تعطیلی، از ساعت ۲۰:۳۰ امروز تمرینات خود را برای نخستین بازی خود در جام ملت‌های زیر ۱۷ سال ۲۰۲۵ عربستان، مقابل کره‌ شمالی آغاز کردند.

ملی‌پوشان پیش از شروع تمرین، با همخوانی جملاتی درباره اتحاد تیمی در حلقه تیمی خود، همقسم شده و سپس تمرین را آغاز کردند.

در بخش ابتدایی تمرین شاگردان عباس چمنیان پس از گرم کردن بدن‌ها به تمرین هماهنگی و چابکی روی آوردند.

در ادامه بازی پنج در مقابل پنج با استفاده از دروازه‌های متعدد برای پوشش فضاها و تقویت بلوک‌های دفاعی در دستور کار قرار گرفت.

۳ دروازه‌بان حاضر در اردو هم از ابتدا تا پایان این تمرین ۹۰ دقیقه‌ای در زمین مجاور زمین اصلی مجموعه تمرینی جده تمرینات اختصاصی انجام دادند.

برنامه بازی‌های ایران در مرحله گروهی جام ملت‌ها به شرح زیر است:

شنبه ۵ آوریل ۲۰۲۵ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴)

ایران_ کره شمالی

ساعت: ۲۰:۴۵/ ورزشگاه پرنس عبدالله فیصل جده

سه شنبه ۸ آوریل ۲۰۲۵ (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)

عمان_ایران

ساعت: ۲۰:۴۵/ ورزشگاه پرنس عبدالله فیصل جده

جمعه ۱۱ آوریل ۲۰۲۵ (۲۲ فروردین ۱۴۰۴)

ایران_ تاجیکستان

ساعت ۲۰:۴۵/ ورزشگاه پرنس عبدالله فیصل جده

در همین زمینه؛ با رویاهایت بخواب، با اهدافت از خواب بیدار شو!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی