نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ ورزش ایران را شما انتخاب کنید...
۱
دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۰
۱ |
۰

مردم و کارشناسان بانوی سال ورزش ایران را انتخاب کردند +نتیجه نظرسنجی

مردم و کارشناسان بانوی سال ورزش ایران را انتخاب کردند +نتیجه نظرسنجی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نظرسنجی خبرورزشی برای انتخاب بانوی سال ورزش ایران با انتخاب ناهید کیانی به پایان رسید.

به گزارش خبرورزشی، ناهید کیانی، قهرمان تکواندوی ایران و مدال آور المپیک پاریس با انتخاب مردم و کارشناسان در خبرورزشی، به عنوان بانوی سال ۱۴۰۳ ورزش ایران معرفی شد.

در نظرسنجی خبرورزشی، شرکت کنندگان با ۴۷/۵ درصد آرا ناهید کیانی را به عنوان بانوی ورزش ایران انتخاب کردند. مبینا نعمت زاده دیگر تکواندوکار مدال آور ورزش بانوان ایران در المپیک پاریس با ۲۶/۱ درصد آرا در رده دوم قرار گرفت. فرزانه فصیحی بانوی دوی سرعت ایران با ۱۵/۱ درصد آرا سوم شد و هانیه رستمیان بانوی تیرانداز ایران با ۱۱/۳ درصد آرا در جای چهارم ایستاد.

با این حساب، ناهید کیانی با آرای مردم و کارشناسان از نگاه خبرورزشی بانوی ورزش ایران در سال 1403 معرفی می شود.

پیش از این عنوان فوتبالیست سال با آرای مردم و کارشناسان به علی علیپور رسیده بود، یحیی گل محمدی هم با رای مردم و کارشناسان مربی سال شده بود. حالا با انتخاب ناهید کیانی به عنوان بانوی ورزش ایران، تنها انتخاب مرد سال ورزش ایران باقی مانده است.

در همین زمینه؛ مردم و کارشناسان، مربی برتر سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را انتخاب کردند؛ یحیی گل محمدی

بیشتر بخوانید: برنده تندیس مرد سال فوتبال ایران معرفی شد؛ علی علیپور انتخاب مشترک مردم و کارشناسان

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • نیلا IR ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۱
    ماشالله لرها همه جا کاندید دارن

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ ورزش ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی