نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ ورزش ایران را شما انتخاب کنید...
شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۶
۶۴ |
۴۴

خداداد به سیم آخر زد: این بازی کثیف را تمامش کنید/ مگر یک قهرمانی چقدر ارزش دارد؟ می خواهند تراکتور قهرمان نشود/ دم از فرهنگ می زنند اما خانم ها هم فحش دادند!

خداداد به سیم آخر زد: این بازی کثیف را تمامش کنید/ مگر یک قهرمانی چقدر ارزش دارد؟ می خواهند تراکتور قهرمان نشود/ دم از فرهنگ می زنند اما خانم ها هم فحش دادند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خداداد عزیزی به توهین ها علیه علیرضا بیرانوند واکنش تندی نشان داد.

به گزارش خبرورزشی، حین بازی آلومینیوم اراک و تراکتور در چارچوب هفته بیست و چهارم لیگ برتر نیز به مانند بازی تیم ملی ایران و ازبکستان شاهد شعارهایی توهین آمیز علیه علی بیرانوند بودیم. این موضوع اعتراض شدید خداداد عزیزی را در پی داشته است.

او بعد از بازی در میکسدزون مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت:

"چندان بازی باکیفیتی از طرف ما نبود اما بردیم. مهم هم همین بود که سه امتیاز را گرفتیم. موقعیت های خوبی هم داشتیم اما در ضربات آخر گاها خوب کار نمی کنیم. با اینکه نسبت به بازی های دیگرمان خوب نبودیم اما شکر خدا سه امتیاز را گرفتیم، به کوری چشم خیلی ها!"

"خواهش می کنم این بازی کثیف را تمام کنید. یک بازی را راه انداختند که در اراک هم جمع می شوند و فحش ناموسی به دروازه بان تیم ملی می دهند. در خود ورزشگاه آزادی حین بازی تیم ملی فحش ناموسی دادند به بازیکن تیم ملی. این بازی کثیف را تمام کنید. مگر یک قهرمانی چقدر ارزش دارد که همه چی خود را وسط می ریزید؟"

"اراک چه ربطی به این ماجرا دارد؟ چرا اینجا باید فحش بدهند. من که پرسیدم گفتند خیلی از اینها اراکی نیستند."

یکی از خبرنگاران حاضر در میکسدزون اشاره کرد که هوادار تراکتور را دیده که به شروین بزرگ ناسزا گفته است. در پاسخ خداداد عزیزی گفت:

"به خاطر آن یک هوادار همه باید به بیرانوند فحش ناموسی بدهند؟ هنوز بازی شروع نشده بود فحش می دادند. الان خواستید توجیه کنید؟"

"حرف من اراک نیست. من می گویم در بازی تیم ملی هم به بیرانوند فحش ناموسی دادید، اینجا هم تکرارش کردید. آنهایی که این بازی کثیف را شروع کردند تمامش کنند، زشت است، بس است."

"مگر فدراسیون فوتبال دم از کانون هواداران نمی زند؟ پس کو؟ چه کانونی که به بازیکن تیم ملی فحش ناموسی می دهد. من باور نمی کنم آنها که فحش ناموس می دهند اراکی باشند."

"آنها دنبال این هستند تراکتور قهرمان نشود، نمی توانند! خدا باید بخواهد! هر برنامه ریزی کنید، از تهران آدم بیاورید، نمی توانید جلویش را بگیرید. تا این لحظه نتوانستید جلویش را بگیرید. برای خودتان بد است که آدم بفرستید اینجا فحش بدهند. صحبت از فرهنگ می کنید اما هواداران خانم هم فحش می دهند!"

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۵۲
  • محراب IR ۰۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    کاش یه شغلی پیدا میشد ۵میلیاردی به ما میدادن نقش دادزن ایفا میکردیم خدا بده برکت آقای زنوزی
  • علیرضاا IR ۰۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    مگه سیم آخر داره؟ هزینه اش پرداخت بشه شبکه نسیم با جناب خان برنامه اجرا میکنه
  • مهران IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    خداداد عزیزی یک هوچی گر است او را جدب نگیرید
  • مهران IR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    این بازی را زنوزی شروع کرد و هواداران تمامش خواهند کرد
  • ناشناس DE ۰۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    خیلی واضح و علنی تاج و داورانش و کمیته هاش میخوان تراکتور رو قهرمان کنن، همون اول فصل که بیرانوند رو محروم نکردن همه چی مشخص شد
  • انصاف IR ۰۲:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    خداوکیلی بعد از بازی تراکتور با عربستان با اون افتضاحی که بیرانوند به بار آورد حتی یکدونه پنالتی هم درست نپرید اونم توی شرایطی که هیچ پرسپولیسی توی ورزشگاه نبود بازم روتون میشه گردن پرسپولیسها بندازین خود طرفداراتون بعد از بازی به بیرانوند چی گفتن
  • رامین تاج DE ۰۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    تورو بردن برا هوچیگری؟
  • علیرضا IR ۰۶:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    خداداد جز درد سر برای تیمها چیزه دیگه ب ارمغان نمیاورد..فقط دادو بیداد الکی..
  • رضا IR ۰۷:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    نظرت قبل اومدن به این تیم درباره بیراندوند چی بود .. واقعا پول معجزه میکنه ..
  • حسین IR ۰۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    خداداد عزیزی احترام خودشو نگهداره و وارد بازی زنوزی نشه
  • گرگانی IR ۰۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۱
    به زودی شاهد درگیری خداداد با زنوزی خواهیم بود. این خط این نشون
  • علی IR ۱۵:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۱
    راستی توجه کردید که تیم‌های تراکتور وسپاهان این هفته ها باسلام بخودی بازیکنان حریف یا لو دادن توپ در هجده قدم به گل می‌رسند.....

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ ورزش ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی