به گزارش خبرورزشی، تیم ملی آرژانتین بامداد روز گذشته با نتیجه ۴-۱ برزیل را در دیداری پر حاشیه شکست داد و صعود خود را به رقابتهای جام جهانی قطعی کرد.
خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین بعد از این پیروزی به تمجید از عملکرد تیم ملی کشورش پرداخت و گفت: این یک رقص غمانگیز برای برزیلیها بود! تصور کنید اگر مسی هم در زمین حضور داشت، چه اتفاقی میافتاد؟ احتمالاً نتیجه چیزی شبیه به ۱۰ گل میشد! ۱۰-۰!
او ادامه داد: وقتی یک مجموعه مدیریتی فاسد باشد، هیچ چیز درست پیش نمیرود. اما در اینجا، مدیریت به بهترین شکل ممکن انجام میشود. حفظ جایگاه در بالاترین سطح فوتبال جهان کار آسانی نیست. برای باقی ماندن در اوج، باید تلاشهایتان را دو برابر کنید.
میلی در پایان گفت: من یک ضعف مزمن و آشکار نسبت به مسی دارم. او بزرگترین چیزی است که در تمام زندگیام دیدهام.
بیشتر بخوانید: پاسخ کوبنده ستاره آرژانتین به رودریگو: هیچی نداری!