نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ ورزش ایران را شما انتخاب کنید...
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
۰ |
۰

ستاره سابق بارسلونا نامزد انتخابات ریاست کنفدراسیون فوتبال آفریقا شد

ستاره سابق بارسلونا نامزد انتخابات ریاست کنفدراسیون فوتبال آفریقا شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

درخواست تجدید نظر ساموئل اتوئو رئیس فدراسیون فوتبال کامرون، به رأی کنفدراسیون فوتبال آفریقا در دادگاه حکمیت ورزش پذیرفته شد.

به گزارش خبرورزشی، ساموئل اتوئو، که چهار بار به‌عنوان بهترین بازیکن فوتبال آفریقا انتخاب شده، موفق شد حق حضور خود را برای قرار گرفتن در فهرست نامزدهای انتخابات کنفدراسیون فوتبال آفریقا (کاف) به دست آورد.

این انتخابات قرار است هفته آینده برگزار شود و او در ابتدا از رقابت کنار گذاشته شده بود.

دادگاه داوری ورزش (CAS) درخواست تجدید نظر اتوئو علیه رد صلاحیتش در انتخابات کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آفریقا را تأیید کرد.

این انتخابات قرار است روز چهارشنبه آینده در قاهره برگزار شود.

اتوئو، رئیس فدراسیون فوتبال کامرون، ابتدا در ژانویه ۲۰۲۵ توسط کمیته حکام کاف از شرکت در این انتخابات محروم شده بود، اما او این تصمیم را در بالاترین دادگاه ورزشی به چالش کشید و توانست به نفع خود رای بگیرد.

او شاید یکی از بهترین بازیکنان تاریخ آفریقا باشد، اما در مدیریت فوتبال چه در کشورش و چه در سطح بین‌المللی، شخصیتی بحث‌برانگیز نشان داده است. 

قرار است هفته آینده انتخابات مهمی برای تصاحب پست‌های ارشد کاف، از جمله رئیس کنفدراسیون و نمایندگان قاره در شورای فیفا برگزار شود.

بیشتر بخوانید: ژاوی: نسل ما جاودانه شد/ بارسلونا فراتر از یک باشگاه فوتبال است/ دوست دارم برگردم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ ورزش ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی