دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۳
۶ |
۱

استقلال با ۶ تغییر وارد دربی می‌شود +عکس

استقلال با ۶ تغییر وارد دربی می‌شود +عکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نقل و انتقالات زمستانی تیم استقلال باعث شده تا ترکیب آبی های تهرانی نسبت به دور رفت دچار تغییرات گسترده ای شود.

به گزارش خبرورزشی، استقلال در تاریخ چهارم مهرماه سال جاری در حالی مقابل پرسپولیس صف‌آرایی کرد که هدایت این تیم بر عهده جواد نکونام بود.

سرمربی اسبق تیم استقلال برای مصاف مقابل شاگردان کارلوس گاریدو اسپانیایی از ترکیب:  سیدحسین حسینی، رافائل سیلوا، سامان فلاح، میلاد زکی‌پور، رامین رضاییان (۹۰-حسین مرادمند)، ابوالفضل جلالی، دیدیر اندونگ، آرش رضاوند (۹۰-زبیر نیک نفس)، محمدحسین اسلامی (۹۰-کاکوتا)، جلال‌الدین ماشاریپوف و گوستاوو بلانکو (۴۶-آرمان رمضانی) استفاده کرد که حالا از جمع آن نفرات سامان فلاح راهی تیم ملوان شده، میلاد زکی‌پور به سپاهان پیوسته، گوستاوو بلانکو راهی فولاد خوزستان شده و در جمع بازیکنانی که به عنوان نفر ذخیره به زمین آمدند کاکوتا و آرمان رمضانی هم از این ترکیب خارج شده‌اند و دیگر در لیست بازیکنان استقلال حضور ندارند.

استقلال با ۶ تغییر وارد دربی می‌شود +عکس
عکس تیمی استقلال در دربی ۴ مهر در ورزشگاه امام خمینی اراک

علاوه بر این پنج بازیکن که غیبتشان در دربی برگشت قطعی است، حضور ابوالفضل جلالی که این روزها به شکل نصف و نیمه در تمرینات حضور پیدا می‌کند نیز کادر فنی استقلال را مطمئن کرده که نمی‌تواند از او در ترکیب استفاده کند.

اما سایر بازیکنان حاضر در جمع نفرات استقلال مانند ماشاریپوف که به تازگی در تمرینات گروهی حضور پیدا کرده همگی آماده حضور در دیدار دربی روز پنجشنبه هستند.

در همین رابطه بخوانید: دربی مساوی نشود استقلال را برنده می‌بینم/ خوش‌به‌حال قلعه‌نویی؛ حسینی و بیرانوند هر دو در یک سطح‌اند/ یکی از عوامل ضعف حسینی، نکونام بود

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی