به گزارش خبرورزشی، سردار آزمون پس از دو نمایش درخشان در دیدارهای رفت و برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوحدات اردن -که دو گل در هر بازی به ثمر رساند- امروز هم در لیگ برتر امارات نمایش درخشانی برابر العروبه داشت.
شباب الاهلی که آزمون و سعید عزتاللهی را در ترکیب دارد، در نیمه نخست علیرغم حملات پرشمار روی دروازه قعرنشین لیگ برتر امارات نتوانست به گل برسد و دو موقعیت جدی سردار و یک فرصت سعید عزت با اختلاف کم از کنار دروازه العروبه به بیرون رفت ولی حملاتشان بالاخره نتیجه داد.
سردار آزمون در دقیقه ۵۴ در محوطه جریمه العروبه پاس در عرض داد تا گویلهرم با شوت سرضرب و محکم گل اول بازی را برای تیمش به ثمر رساند.
ستاره ایرانی شباب الاهلی که تا قبل این بازی هشت گل در لیگ برتر امارات زده بود، مقابل العروبه سومین پاس گل فصل خود در این رقابتها را داد تا به تعداد پاسهای احمد نوراللهی برسد و حالا دو پاس گل با مهدی قایدی فاصله دارد.
اما این پایان کار نبود. در دقیقه ۸۲ سردار پشت پنالتی ایستاد و نهمین گل فصل خود در ادنوک لیگ امارات را هم زد. بازی با همین نتیجه تمام شد، هر دو ملی پوش کشورمان در دقیقه ۸۸ از زمین بیرون رفتند تا خیال مربی برای بازی های بعد راحت باشد.
با این برد شباب الاهلی با ۴۴ امتیاز در صدر جدول ماند.