فوری؛ گزینه سرمربیگری استقلال با الزمالک مصر قرارداد بست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ژوزه پسیرو سرمربی الزمالک مصر شد.

به گزارش خبرورزشی، وکلای ژوزه پسیرو که برای مذاکره نهایی با باشگاه الزمالک مصر به قاهره سفر کرده بودند، با باشگاه الزمالک مصر به توافق کامل رسدند.

ژوزه پسیرو کنار تدسکو، هری کیول، ماتزاری و پانوچی یکی از پنج گزینه نهایی باشگاه استقلال برای قبول هدایت این تیم بود و به گفته مدیران باشگاه، بعد از ماتزاری ایتالیایی گزینه شماره دو آنها محسوب می شد.

استقلالی ها تمایل داشتند در صورتی که با ماتزاری به توافق نرسند مذاکره با پسیرو را از سر بگیرند ولی این مربی پرتغالی تنها یک هفته منتظر استقلال ماند.

این مربی پرتغالی که سابقه همکاری با کارلوس کی روش را دارد، به مدیران استقلال گفته بود یک پیشنهاد از ترکیه و پیشنهاد دیگری از مصر دارد و تنها یک هفته برای استقلال صبر می کند.

مدیران استقلال دو مرحله با پسیرو گفتگوی تصویری داشتند ولی کار به مذاکره حضوری نکشید و پسیرو هم ساعاتی قبل به وکلای خود اجازه داد پیش نویس قرارداد با الزمالک مصر را به نمایندگی از او امضا کنند.

ژوزه پسیرو از این لحظه سرمربی الزمالک مصر است. الزمالک با گروس فسخ کرد و برای پسیرو بلیت گرفت تا به مصر برود و کارش را شروع کند.

در همین رابطه؛  گزینه سرمربیگری استقلال به اهرام ثلاثه نزدیکتر است تا برج میلاد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی